Friday, November 19, 2010

Jatuh Hukum Tunang Tanpa Sedar


Assalamualakum... 
Hye ho hye ho hye ho!!




I ader something yg sangat insteresting untuk share ngn U ALL sumer..
Erk.. bukan pasal gmbar I yg kat atas nih... huhuhuu tapi pasal TUNANG..
I nak share pada semua....
Terutama pada COUPLE-COUPLE di luar sana yg sedang hangat BERCINTAN-CINTUN..
Pernah tak dengar "TUNANG ORANG"?? Mesti pernahkan??
And... pernah tak ader perasaan dengan tunang org??
Ish ish ish.. Elak2kan lah yer U all.. DOSA hukumnya amik tunang org nie..
U all nie tunang org belum?? <-- OOOpps soalan cepu mas la kan?? HHIHIHIIIH

CHECK THIS OUT!!



Beliau adalah Ustaz Azhar...
Memang banyak soal jawab agama yg beliau dah bincangkan dalam ceramahnyer..
Nak tau ape gak yg da dibincangkan..
Search la kat You Tube okeyh...
Semua nya menarik..
I rase cam nak share jer sumer
HUHUHU 

so... PLZ TAKE NOTE!!
 pesanan dari LADY SHANA yg perasan SWEET nih..

1.Da jd tunang org takleyh nakal2 atau lebih kejam.. GATAL2...
2.Lepas nie, jangan maen sembur jerk nak kate "Orite!! Im fine!" Fikir betul2..
3. Sumer yg ustaz maksudkan sbnarnyer.. berbalik pada niat masing2..
 dan.. last sekali..

*

*

*

*

*

http://www.emocutez.com

LU FIKIR LA SENDIRI!! SELAMAT BERAMAL!!


Thankz for reading!!(^_^)

3 comments:

Jank said...

same gak tu, kalau dah kapel tu, jgn la still ckp single kan tul tak. sori menyampuk jap hehe

Lady Shana Sweet said...

huhuhuhu tak suke bile org ade kapel kate singlw.. huhuhh

Fatini Azmi said...

huhuhu... kan daa ternganga tetibe jerp daa statuss ber"tunang".. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...