Thursday, November 11, 2010

Geng Contest Termasyuk Give Away !!






Suatu pagi yg indah.. ku berjalan-jalan ke blog sahabat baek ku si Ruby inih...


Ku bace sepatah demi sepatah perkataan yang ade dalam entry nyer.. (tanpa tengok tajuk<--terlepas pandang..)


Tiba-tiba.. terlihat ku akan ini...






wa!!! nak join nak join..... hihihi

ku lihat syarat penyertaan nyer satu persatu : 

1.be follower kat blog ni or miss nadd (mane2 pun ley) <-- da follow 2 2 skali. t leyh update 2 2 blog miss nadd.. huhuhu

2. buat satu  entry mengena"GENG CONTEST TERMASYUK GIVE AWAY" ini and copy skali banner..(tak nk letak banner kat sidebar pun takpe) <-- erm.. inilah entry pasal contest nie.. n.. letak kat side bar terus.. sbb nk wat koleksi contest yang pernah di join sebagai tanda penghargaan ku...


3.lastly,tinggalkan link penyertaan anda di kotak komen entry ini.. <-- telah ku tinggalkan link entry ni agar miss nadd the owner leyh jejak menjejaki.. hihihi



4.if sudi,letak blog ni lam bloglist korang-(senang for any update info & i want to be ur geng contest jugak..huhu)<-- akan ku turuti kerana memudahkan smua pihak iaitu, aku, member2 laen n suda tentu miss nadd yg chumeyl ini sendiri...





TARIKH TUTUP: 5 DIS 2010

so... untuk keterangan lanjoot.. klik la sajer kat banner di atas itur or di sidebar sebelah  erk.. (^_^)

** sorry sangat2 kepada miss nadd sbb copy syarat penyertaan.. harap dimaafkan lah yer... klu tak maafkan gak.. tak mau pnggil chumeyl dah.. hahhaha (ayat mengampu sungguh!!!)

pastur.. nak tag insan chumeyl ini untuk join skali..




TEEHEE!!




Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...