Tuesday, November 30, 2010

Saia DATANG LAGI!!

ASSALAMUALAIKUM..
HYE HO HYE HO HYE HO!
http://www.emocutez.com


Seronoknyer da dapat jumpe balik ngan blog kesayangan aku nih.
Fuuuhh.. Kalau u all nak tau... 
I berangkat naik train kol 7.00 petang semalam dari KTM ARAU..
Perjalanan yang memakan masa 10 jam 45 minit untuk sampai ke KL CENTRAL
Punye la sengal badan nak carik postur yang terbaik untuk I melelapkan mate I nih..
Setelah bertarung dekat nak 2 jam jugak la dalam keadaan lena tak lena..
Akhirnya...
LENA jugak cek..
http://www.emocutez.com


zzz....



zz....



zzzzzzz....



zzzzz......


Ha.... ni ader beberapa gambar huduh I khas untuk U all.. Hihihihi

ini la muke bangun tido.. make up2 sume dah ilang entah kemana.. hhohoho

Yg kat sebelah tur.. cek Ruby... hihihi
Tengah sms saper ntah die nih...

Tanpa make up! Tanpa edit! Wa!!!!!!

HEHEHEH
bosan kan entry kali nih...
erm..
takpe la..
I sebenarnyer ketandusan idea nih..
erm..

wat eva aper pon..
harap u all enjoy bace entry I
n.. enjoy berblogging!!
Heheeh Take care sumer
Sayonara!!
(belum ader idea lagi nih.. merapu jerk)

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com








Thankz for reading!!(^_^)

1 comment:

al-lavendari said...

selamat kembali ke kl. kat perlis air dah surut ke ?

saya minggu lagi sekali baru nak balik ke perlis sebab ada tugasan kat langkawi.

isteri dan anak2 ikut sekali. maklumlah orang perlis. kg alor sena, tak jauh dari beseri, santan dan tasik melati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...