Friday, December 24, 2010

Cuti buat entry.. cuti blogwalking.... cuti-cuti segalanya!!

    Hai semua! Di sini ada satu pengumuman! Adalah dimaklumkan bahawa, I... Lady Shana.. (ceh ceh ceh!) akan bercuti dari membuat entry dan blogwalking dan yang seantero dengannya bermula serta merta selepas entry ini keluar, sehingga adanya entry baru nanti....

    Hal ini adalah kerana, I akan menjalankan misi YANG TAK LEH BLAH  di sebuah kawasan hutan.  Doa-doakan selamat sepanjang misi itu berlangsung... I ada perasaan sedikit gemantar ni. Sikit je la.. Banyak-banyak tu tak la.. Hehehehe. I kan BERANI dan KUAT!

    Di kesempatan ini, I menyusun 20 jari... 10 jari tangan, &10 jari kaki nak memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa, termengutuk sesape, tersaje-saje buat U all bosan, menyampah, meluat dan yang seantero dengannya.  Maafkan I... lepas balik dari misi ni... I Buat lagi...

Kalau ada yang rindu.. (Ceh.. Macam lo ko nie faymes macam Hanis Zaliha!) Rajin-rajin la view segala gambar-gambar yang ada kat blog peninggalan I ni.. Pergi I tak lama.. Cuma sementara.. Take care semua!! SA.....YANG U ALL!! <-- Tak sayang I pon tak per.. Sob sob sob!

 Amik nih! Gambar blur! Huhuhuhu Sebab tak redha nak bercuti la nih...



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com









Thankz for reading!!(^_^)

7 comments:

Syamimi Nazifa said...

ala
nnt mst wndu akq
<3 u too
:)

SyedMuzzamir said...

salam. hi jemput join contest saya. =D.
http://http//symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

md loque said...

u wat misi pe dlm hutan?...gudluck and take care..

ARJUNA.Inc said...

waa.amoi cantek!!..hehe..mnat photoghrher eh?hehe

Kipas lipas said...

slmt msk hutan...o_0

HaNa HoNeY said...

nk bercuti pown xredha ke dear??
haha
^_^

Phat Lee said...

lu pegi potong balak ke hape masuk hutan ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...