Thursday, December 16, 2010

Kontest Blog Terkemas

I join kontest lagi!! Yeay!! Kali ini I di tag oleh si Dak Kecik Syeera  ni.
Meh meh CHECK IT OUT.
Kontest apa pulak kali ni.






TADAA!!

Kontest ini adalah anjuran bersama Cik Hanna & Cik Fyza.
Nak tau lebih lanjut, sila KLIK PADA BANNER.

3 Insan yang terpilih kali ni adalah :






So... I nak cerita sikit kat U all semua tentang blog-blog yang I suka tengok dan kelihatan sangat kemas.. First of all I suka sekodeng-sekodeng blog dua beradik "Marcello" yang tak asing lagi dalam dunia blog ni.  Siapa lagi kalau bukan si cantek manis IRINE dan 'Benjoy'nya AIZUL. I percaya U all pun suka skodeng-skodeng mereka kan? Tambah lagi dengan gambar-gambar yang ala-ala model tu. Buat I JELEZ!!

Lepas tu, I selalu intip-intip blog Cik Huda Luna ni. Blog dia sangat simple dan kemas.  Sedap mata memandang. Taklah macam sesetengah blog yang penuh dengan warna-warna yang terlalu "striking"! Boleh membuatkan I jadi rabun tua tau. ( Sorry kalau ada yang terasa. Ini komen ikhlas ya.. Huhuhuhuhu! Dulu blog I pon striking okeyh!)

Ramai lagi la blog yang simple-mimple dan sedap mata memandang.  Macam Nisa, Fatin Liyan... Bez.. Belog comel, orangnya pun comel.. Dan paling macho sekali of coz la blog Abg Ben. Nampak nya I tertinggal satu lagi la.. Tapi kalau I tak bagitau pun U all tau la... Huhuhu Guess who??





















Apalah saja blog I ni dibandingkan dengan blog-blog MERAKA yang di atas. Hukhukhukhuk!
Dah dah dah... Tak mau cakap lebih-lebih!
Sayonara!!

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

7 comments:

AIMAN said...

blog awak pun kemas je sy tengok.. good job.. :)

Yann Mazian said...

gudluck... :)

Syafiq Rosli said...

all da best

hannafauzann said...

thank you join ! good luck tau !!

xoxo hanna & fie

anish said...

hee. tengsss dear :)

Huda Luna said...

huhu blog awak pun kemas je huda tgk! =P

hehe

nub said...

blog ang pon syokk ooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...