Sunday, December 12, 2010

Riang Ria Mid Valley


Wa!!!!! Krismas da nak dekat..
Sana sini SALE
Semua SALE
Tapi poket da RM0.00 okeyh..
Sedeyhnyer..
Cuma dapat menyempatkan diri untuk window shopping jer..
Dan untuk ber RIANG RIA!!!
Ni I nak tunjuk gambar kanak2 riang yang perasan dirinya kanak-kanak kat u all semua! 
Hhuuuhhh!!!

WARNING!!
GET READY MEMBUNTANG MATA KALIAN!!!

6 kanak-kanak riang telah menjumpai 1 port yang menarik untuk bermain-main.
Teddy bear besa--besau... Awwwww!!
LIKE IT!
Mata mereka pon shining2!!!


Kanak-kanak riang dah start dah bermain.. tak HENGAT  dunia langsung!!


Abaikan mereka2 yang di belakang itu dan fokus kepada kanak-kanak riang ini okeyh!!!


O yeah!!! Ada yang mengenyit mata di situ!! 
Ada yang nak kenyit die balek tak???


 Ternyata KAMI tersangatlah COMEL...

 Cek POPOI... Kenapa lidah ko neh?? 

 Abaikan wajah MENGGODA  saia itu OK!!

 Dan wajah MENGGODA ini juga

Sila Lihat kanak-kanak yang di depan sekali ini! (PEACE GIRL) 

 Dan lilhat dia di sini juge!!
BAJET COMEL LA KAN!!

 The 6 of US

 The 6 of US



Lompatan yang EXCELLENT!!
Jangan tengok lama2 okeyh!!

SEKARANG!!
GILIRAN MODEL TIDAK BERBAYAR UNTUK MENG'XPOSE"KAN DIRI INI OKEYH!!

Model PUMA la kan??

Dan lagi sekali di cnie..

POSE apakah ini??

SAIA SANGAT COMEL! Terima kasih!

FINISH!!!!
Setakat ni dulu la yer...
Huhuhu 
Ala.. I upload banyak-banyak gambar pon..
Bukan ader yang nak tengok...
http://www.emocutez.com
MERAJUKLAH!! macam ni...
Get to go!!
Bye...!!


Thankz for reading!!(^_^)

9 comments:

MiSs StrAnGer said...

pergh...
nak satu bear uh
^_^

Lady Shana Sweet said...

amik jerk..
huhuhu
tp pndai2 la jwb ngn abg security kat ctu ye.. huhuhu (^.^)

md loque said...

snoknye duk kL skunk..la tgh musim xmas ni..sume sale..adjust skali.....

mizi said...

seronoknya berjln..he3..

yuyuEyuliaNa said...

gamba lawa- lawa :)

IFA Athirah said...

waah!!!kt mid ke ni??? http://geekintherainbow.blogspot.com/

tomatokering :) said...

ade satu bear utk ceq kan??hehe ;P

AIMAN said...

nice2.. hee

youhazreenda yahaya said...

alamak!cm best je g amik pix kt mid valley dgn teddy bear yg besar2 tu..~ heee~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...