Sunday, December 5, 2010

Wahai Belog Oh Belog!!



ASSALAMUALAIKUM
HYE HO HYE HO HYE HO!!
http://www.emocutez.com

Watashiwa tak leyh tido la..
Macam ner nie??
Wa jalan-jalan.. Wa jumpa ini..

TADAAA!!!


U all kompen kenal beliau kan??
Tak kenal lagi!!
Meh klik2 kat banner tur..
http://www.emocutez.com
Rugi if u all tak klik..

Maka...
JENG JENG JENG!
 Tibala masa untuk I menjawab soalan-soalan yang diajukan.
Pergh..
Da macam interview..
So..
Jom!!
Lets gone!

Usia anda berblog ..

Kalau bace kat profile.. tertulis kat situ since November 2010..
Heheh baru lagi la tur..
Hihihi

Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog

Erm.. Teringin nak berbelog bila tengok belog Nisa.
Jangan ditanya kenapa?
Sebab terjah belog die and u all akan tau kenapa..
DIA SANGAT GOJES N STYLO!!!

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

DULU --> Macam besh jerk... Huhuhu tapi malas nak buat la..
SEKARANG --> I LIKE!! <-- sambil wat mata shining2!

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..


hehehehhehhe
ramai lagi sebenarnyer ni.. nie kire TOP 5 la.. huhu

Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT

Erm.. Rakan buta IT erk??
"Ape la U nih!! Skrang zaman IT! Meh sini I nak tunjuk something yang besh untuk U. Ini namanya laptop. Kat laptop ni kalau ader Broadband, or wireless, bleyh connect internet. Kat internet nih, macam-macam ader. Salah satu nyer nie.. U taip nie erk..


ha.. ini la blog namanya.. macam-macam boleh cerita kat sini..
Tinggal taip jerk
nak letak gmabor pon boleyh
Kalau minat, I leyh ajar U.. 
Aper??
Tak faham lagi?
Gulppp!!"

TAK GHOTI LA DEN NAK TOLONG!!

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

Saya gelisah tanpa blog.
Siang blog..
Malam blog..
Bangun tido blog..
Sebelum tido blog..
Lepas makan blog..
Sebelum makan blog..
Blog,
Blog,
Blog,
Kenapa kau hadir dalam hidup ku blog?
Tanpamu hidupku seperti tak sempurna..
Kau la teman siang dan malam ku..
Kau la tempa ku meluahkan segalanya..
Tanpa dirimu..
Aku kesunyian..
Wahai blog,
Ku nyanyikan lagu ini untuk mu..

Belog.. belog.. 
Engkaulah buah hatiku..
Bila.. ku berduka..
Engkau hiburkan selalu..
Belog.. Belog..
Engkau la BUAH HATIKU..

#Macam ni la blog mempengaruhi hidup I..

heheheh
itoo saja!!
Ngantuk sudah.
Adios!!

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...