Friday, December 24, 2010

Cuti buat entry.. cuti blogwalking.... cuti-cuti segalanya!!

    Hai semua! Di sini ada satu pengumuman! Adalah dimaklumkan bahawa, I... Lady Shana.. (ceh ceh ceh!) akan bercuti dari membuat entry dan blogwalking dan yang seantero dengannya bermula serta merta selepas entry ini keluar, sehingga adanya entry baru nanti....

    Hal ini adalah kerana, I akan menjalankan misi YANG TAK LEH BLAH  di sebuah kawasan hutan.  Doa-doakan selamat sepanjang misi itu berlangsung... I ada perasaan sedikit gemantar ni. Sikit je la.. Banyak-banyak tu tak la.. Hehehehe. I kan BERANI dan KUAT!

    Di kesempatan ini, I menyusun 20 jari... 10 jari tangan, &10 jari kaki nak memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa, termengutuk sesape, tersaje-saje buat U all bosan, menyampah, meluat dan yang seantero dengannya.  Maafkan I... lepas balik dari misi ni... I Buat lagi...

Kalau ada yang rindu.. (Ceh.. Macam lo ko nie faymes macam Hanis Zaliha!) Rajin-rajin la view segala gambar-gambar yang ada kat blog peninggalan I ni.. Pergi I tak lama.. Cuma sementara.. Take care semua!! SA.....YANG U ALL!! <-- Tak sayang I pon tak per.. Sob sob sob!

 Amik nih! Gambar blur! Huhuhuhu Sebab tak redha nak bercuti la nih...



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com









Thankz for reading!!(^_^)

Wednesday, December 22, 2010

Hard to say good bye..

Hard to say good bye..
Even its just for a while..
Hard to say good bye..
Sure its make me cry...
Hard to say good bye..
Please dont make me die...
Hard to say good bye..
Oh my little lappy..
I cant smile....

Written by
~Lady Shana~

AMACAM?? ADA CAN TAK JADIK POEMER BERJAYA??
urk!!! apa word yang I guna tu?
Its POET okeyh!-Anish said.
Thankz Anish..
I buta English...


Mood ketika ini :TENGAH PINJAM LAPTOP QASEH CLARA UNTUK TAIP ENTRY MERAPU INI!!

Wa!!!!!!! Sedeyhnyer!!!
Muka sedih ke macam ni??
Agak la kan?
MURUNG!!!

Tapi still comel & sweet!
Macam i tengah sedih time kicik-kicik!
Tak percaya??
See this!!!

*

*

*

*

*

*

*

*

TADAA!!!!!!
Saya sangat comel ketika ini dan SEKARANG!
Saya tahu itu...
I know that!!
Thank You di atas pujian kalian!!
HoHoHoHoHoHo


TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Sunday, December 19, 2010

Anda happy berblogging?

Wow!!
Entry I yang ke dua untuk hari ini..
Entry kali ni I nak join segmen dari Cik Lydia yang comeyl ini...
So.. 
MARI KITE!!!!


LET's GONE!!

Mau tau lebih lanjut?? Klik banner di atas...!!

5 soalan yang  perlu I jawab:


1. Sudah berapa lamakah anda berblogging?
Baru sebulan lebih... (Budak  baru belajar la kan??)

2. Adakah anda happy berblogging?
SAYA TERSANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT HAPPY BERBLOGGING!

3. Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging?
Alhamdulillah, setakat ni takder lagi...

4. harapan terhadap blog anda?
Harapan erk?? Erk... Erm.. harap-harap Hanis Zalikha slalu view blog I..<--- Ini JARANG terjadi!!
Muahahahhahahah!!

5. Pandangan terhadap blog LM
SUKE! SUKE! SUKE!
Sebab....
Pink Kaler
Kemas
Chomeyl
Entry menarik!!
SUKELAH!!

Thatz all!!! Tata!


TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Surat untuk En. Nuffnang

Dear,
         En. Nuffnang.


         Nuffnang, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada awak keranan sudi memberikan  balasan chenta qaseh awak kepada saya yang tak seberapa 'Faymes' ini.  Hukhukhuk.  Awak, saya amat terharu.  Walaupun saya tak secantik IRINE NADIA MARCELLO, tak seayu NISA AMINULLAH, tak secomel FATIN LIYANA, tak segojes HANIS ZALIKHA tapi... awak sudi jugak nak berqaseh sayang dengan saya.  

          Awak, mula-mula saya ingat awak nak tipu saya.  Saya ingat saya hanya bertepuk sebelah tangan.  Mujurlah member-member saya banyak bagi kata semangat kat saya.  Mereka kata, bawak bersabar..  En. Nuffnang pon sayang awak.. Tengok lah nanti...

          Kini, saya tau.. awak sayang saya... Berkat kesabaran saya, alhamdulillah, saya dapat feedback dari awak.. Saya betul-batul tak sangka.... Terima kasih awak... Walaupun saya tau, ianya masih tak seberapa.. saya tetap bersyukur awak... Saya berusaha untuk mengintip-intip dan mendapat info dari pakar cinta Nuffnang DR. PENDEKAR BERKUDA dan PROF. BEN ASHAARI, banyak tips yang mereka bagi pada saya. Trimas juga saya ucapkan pada mereka..."Jasa kalian ku kenang"

           Nuffnang, saya tetap akan tunggu awak... Tetap menunggu, menunggu dan terus menunggu dengan penuh setia... Menunggu BE dari mu wahai Nuffnang Qu...


                                                                                                                                               Ikhlas,
                                                                                                                                        Dariku buat mu..







Tanda qaseh awak pada saya... Huhuhu Thankz awak..





        
Thankz for reading!!(^_^)

Thursday, December 16, 2010

Kontest Blog Terkemas

I join kontest lagi!! Yeay!! Kali ini I di tag oleh si Dak Kecik Syeera  ni.
Meh meh CHECK IT OUT.
Kontest apa pulak kali ni.






TADAA!!

Kontest ini adalah anjuran bersama Cik Hanna & Cik Fyza.
Nak tau lebih lanjut, sila KLIK PADA BANNER.

3 Insan yang terpilih kali ni adalah :






So... I nak cerita sikit kat U all semua tentang blog-blog yang I suka tengok dan kelihatan sangat kemas.. First of all I suka sekodeng-sekodeng blog dua beradik "Marcello" yang tak asing lagi dalam dunia blog ni.  Siapa lagi kalau bukan si cantek manis IRINE dan 'Benjoy'nya AIZUL. I percaya U all pun suka skodeng-skodeng mereka kan? Tambah lagi dengan gambar-gambar yang ala-ala model tu. Buat I JELEZ!!

Lepas tu, I selalu intip-intip blog Cik Huda Luna ni. Blog dia sangat simple dan kemas.  Sedap mata memandang. Taklah macam sesetengah blog yang penuh dengan warna-warna yang terlalu "striking"! Boleh membuatkan I jadi rabun tua tau. ( Sorry kalau ada yang terasa. Ini komen ikhlas ya.. Huhuhuhuhu! Dulu blog I pon striking okeyh!)

Ramai lagi la blog yang simple-mimple dan sedap mata memandang.  Macam Nisa, Fatin Liyan... Bez.. Belog comel, orangnya pun comel.. Dan paling macho sekali of coz la blog Abg Ben. Nampak nya I tertinggal satu lagi la.. Tapi kalau I tak bagitau pun U all tau la... Huhuhu Guess who??





















Apalah saja blog I ni dibandingkan dengan blog-blog MERAKA yang di atas. Hukhukhukhuk!
Dah dah dah... Tak mau cakap lebih-lebih!
Sayonara!!

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Sunday, December 12, 2010

Riang Ria Mid Valley


Wa!!!!! Krismas da nak dekat..
Sana sini SALE
Semua SALE
Tapi poket da RM0.00 okeyh..
Sedeyhnyer..
Cuma dapat menyempatkan diri untuk window shopping jer..
Dan untuk ber RIANG RIA!!!
Ni I nak tunjuk gambar kanak2 riang yang perasan dirinya kanak-kanak kat u all semua! 
Hhuuuhhh!!!

WARNING!!
GET READY MEMBUNTANG MATA KALIAN!!!

6 kanak-kanak riang telah menjumpai 1 port yang menarik untuk bermain-main.
Teddy bear besa--besau... Awwwww!!
LIKE IT!
Mata mereka pon shining2!!!


Kanak-kanak riang dah start dah bermain.. tak HENGAT  dunia langsung!!


Abaikan mereka2 yang di belakang itu dan fokus kepada kanak-kanak riang ini okeyh!!!


O yeah!!! Ada yang mengenyit mata di situ!! 
Ada yang nak kenyit die balek tak???


 Ternyata KAMI tersangatlah COMEL...

 Cek POPOI... Kenapa lidah ko neh?? 

 Abaikan wajah MENGGODA  saia itu OK!!

 Dan wajah MENGGODA ini juga

Sila Lihat kanak-kanak yang di depan sekali ini! (PEACE GIRL) 

 Dan lilhat dia di sini juge!!
BAJET COMEL LA KAN!!

 The 6 of US

 The 6 of US



Lompatan yang EXCELLENT!!
Jangan tengok lama2 okeyh!!

SEKARANG!!
GILIRAN MODEL TIDAK BERBAYAR UNTUK MENG'XPOSE"KAN DIRI INI OKEYH!!

Model PUMA la kan??

Dan lagi sekali di cnie..

POSE apakah ini??

SAIA SANGAT COMEL! Terima kasih!

FINISH!!!!
Setakat ni dulu la yer...
Huhuhu 
Ala.. I upload banyak-banyak gambar pon..
Bukan ader yang nak tengok...
http://www.emocutez.com
MERAJUKLAH!! macam ni...
Get to go!!
Bye...!!


Thankz for reading!!(^_^)

"Contest Header or Banner untuk Cik Farah"


Ya.... Kali ni I nak join contest dari Cik Farah nie pulak..
Nak tau syarat-syaratnyer...
Klik la kat banner di atas nih ok!
Huhuhu orangnyer chumeyl2....
Kiut miut...
Tak percaya..
Meh terjah belog die!!

Header yang I pertaruhkan untuk tatapan Farah adalah..
Jeng jeng jeng!!


Simple jerk...
Tak tau la farah suker ke tak..
Header ini transparent yer..
So.. bile kat page farah jadi kaler putih.. 
Hehehehe
Tak expert sangat wat header la dear..
Sekadar mencuba nasib...
Ok..

3 orang yang I tag adalah:


Okeyh!!
All done!!
Tatata.....

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Thursday, December 9, 2010

Kerana sedeyh ku buat entry inih..

Assalamualaikum
Hye hi hye ho hye ho..

http://www.emocutez.com
Actually Im very sad now..
My tears just come out..
And I dont know how to make me feel BETTER..
Maybe some memories 
Enought for me..


LADY's NITE AT BUKIT AMPANG!!























Okeyh... Takderk mood..
Sorry...
Tengah sedih..
Sebab pointer I kali ni rendah...
Next sem I kene pulun abis-abis!!
Wa!!!! SEDEYH giler!!!
http://www.emocutez.com


BYE...


Thankz for reading!!(^_^)

"My Header Contest"

Assalamualaikum 
Hye ho hye ho hye ho!!

Ini semua gara-gara cik Baz kiter... yang kiut miut tur
Die ajak I join contest yang di anjurkan oleh Cik Rieyana yg chumeyl loteh nih..

KEDUA_DUA ORANG INI COMEL YER...

tak percaya?? terjah blog mereka!!

Macam biasa, sebelum join contest, tengok syarat2 nyer dulu..
Meh temankan I cek satu persatu keyh..

1. Buat entry bertajuk "My Header Contest" -- SIAP!!
2. Follow cik Yana. -- SIAP!!
3. Tag 3 orang -- Mereka yang bertuah itu.. , k.Amiey, itik kejam, & dedeq



so... Banner yang I perjuangkan adalah banner yang di atas..!!

(SILA KLIK BANNER INI UNTUK ENTRY KHAS)

 Satu jerk.. hehehhe...
Thanks sekali lagi to BAZ sebab invite I join contest ni...
Luv u dear...(BAZ kate header I cantek..)
Heheheh
Mau tidur sudah..
Daa....



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Salah ker I main Snooker??






"Tak boleyh ikut, prmpuan mane boleyh main snuker..."

"Snuker tu tempat orang-orang yang so...sial, jangan ikut!"

"Perempuan tak elok main snuker."









 "NAK IKUT JUGAK!!!!"

Akhirnya... 














Jangan salah faham yer semua...
I tak pergi tempat-tempat tertutup..
Tempat yang I main nih, tempat terbukak..
Kat Galaxie Ampang.
Tak percaya? Tengok betul-betul gambar tu ok.. Huhu

Mula-mula, segan jugak nak belajar main..
Ye la kan, nak main ni tertonggeng sana, tertonggeng sini,
Kite kan perrmpuan, tak elok tertonggeng-tonggeng nieh..
Tapi, bile dah dapat shoot kan bola tur..
ALAMAK!!!
Nak lagi..!
Lalalalalalalalalalala


TENAGA PENGAJAR??


Biarlah Rahsia...



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com










Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...