Sunday, January 30, 2011

Award to ALL my followers!!

Wa.. Hari ini I rasa gumbira. Dah 3 bulan I berblogging.. I ada 301 orang follower.. Huhuhu Thankz kepada you all semua kerana sudi follow I. padahal entry I

  •  TAK  segempak entry blogger-blogger otai yang ada nun di luar sana.
  •  TAk  se'jelita' blogger-blogger wanita yang shantek-mantek macam Hanis Zalikha. 
  •  TAK se'gojes' Red Mummy berhati wanita.
  •  TAK sesempoi Ayam Ayeem yang fun dengan entrynya.
  •  TAK apa lagi ek?? Banyak la.. Huhuhu



Tapi I ada FOLLOWER

  • YANG berhati budiman.
  • YANG peramah.
  • YANG baik hati.
  • YANG comeyl-lotey.
  • YANG encem-encem.
  • YANG shantek jelita
  • YANG bijak pandai.
  • YANG funny munny
  • YANG tak buhsan ngn I
  • YANG... foto siapa dompet mu?? Oppss!! Lari topik!



Dan untuk ini.. terimalah ikhlas dariku untuk mu... 


Kepada semua follower Lady Shana a.k.a Nurul.. I nak ucapkan juta-jutaan dan riban-ribanan terima kasih..

Tanpa anda semua.. siapalah Lady Shana yang perasan sweet ini.. Hukhukhuk
TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com
 

Thankz for reading!!(^_^)

10 comments:

aliefcmoi said...

waaahhh..baru 3 bulan dah dpt 300..ajar sikit..hehe..aku nak jadi yg ke-302..lepas tu awk follow saya juga k..saya baru 25 hari ber blog..hehe--> http://aliefcmoi.blogspot.com/

aliefcmoi said...

gud luck for ur outstation..huhu..saya dah follow kamu..huhu..salam kenal..jgn lupa follow saya yg baru dlm dunia blog ni taw..hehe...-> http://aliefcmoi.blogspot.com/

Izyan Helmi said...

wuuhuuuuu...sekejapnye ade beratus follower. congratz2..hehe

Lady Shana Sweet said...

thankz... huhuhu asal rajin blogwalking, rajin update entry... huhuhu

aliefcmoi said...

lorrhhh...miak sarawak duhal...hye ktk...study cney knek tok??aku pun miak srwak juak...miak sibu..salam kenal...

eno farhana said...

best nye.. thanx uuuuu =)

Lady Shana Sweet said...

izyan helmi@ huhh thankz...
eno @ sama2.... huhuu

yuhainienayusof said...

congrats kak shana~ ^^
btw thanx~ hehe ;)

Dayang said...

woaaa shana.. u r so rajin ouhh buat2 gmbr.. i mean.. lukis ya lukis tok... so creative tho... ;DD anyway... so good to be one of ur follower.. ;))

Lady Shana Sweet said...

yuhainie: ur welcome dear..

dayang : gmbar from google jak.. edit ckit2.. btw thankz jadi followe mek.. hukhukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...