Monday, January 10, 2011

Contest into the mirror

Wowowowowo!! Huhuhu lama dah I tak join contest.. Hukhukhuk... So kali ni I join la contest dari Cik Hifaz kite.. Macam menarik... HELLO!! Bukan macam ok! Memang menarik!

Firstly, I nak ucapkan Special Thankz to Hana Honey for tagging me... 

" Thankz dear.. Nak kasik flying kizz ckit.  Hukhukhuk.. Muuuaazzxxx!! "

Dah.. dah.. hentikan kemerapuan Qu itu.. TERIMALAH..... 






TADAAA!!!




Banner Contest Into The Mirror


sila klik banner di atas untuk keterangan tuan punya contest... TQ.










Mari kite cek syarat-syaratnya.

1. Follow kedua-dua belog beliau...   Ya, I dah follow dua-dua...
2.Buat satu entry & letak gambar...

Erm... Ini dia gambar yang dipertaruhkan....




3. Cerita sikit pasal gambar tersebut.


Gambar ni di ambik selepas sesi fotografi Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej Tun Dr. Ismail.  MTM la kan?? Huhuhuhu Sebab tu yang pakai baju batik tu.  Gambar ni di ambik tahun lepas, masa I di sem 4. Sekarang sem 6 so... kire usia gambar ni setahun jugak la.  Time tu macam-macam perasaan ade. Sedih ada, suka pon ade.  Sedih sebab kite orang dalam 1 team akan berpisah.  Kami dah rapat. Susah senang kira bersama. Terutamanya kepada mantan presiden, Saudara Zulhizam a.k.a Mr. Crabby yang banyak bagi nasihat sampai sekarang..  Actually, mereka ada lagi... Tengah final year.. And ada yang dah graduate... Tapi experience bekerja dengan mereka takkan sama dengan yang lain.. Sob sob sob.. Alamak.. Emosi pulak....

Tapi I 100% yakin.. MTM yang ada sekarang tak kurang hebat  nyer! MANTOP! Yeay!! Sayang korang semua..!!

Dan yang sukanya.. Time nak tangkap gambar ni.. Macam-macam perangai ada... Segala kesengalan kami, semuanya keluar.. Adushhh!! Beginikan mahasiswa?? Jawapan I... YA!!! Kerana ini KAMI!! Hahahahah..
Tak percaya.. meh.. Ini buktinya!!


Gambar bukan untuk dipertandingkan...

Yang dok kat tengah macam bos tu la Mr. Crabby.. Huhuhuhu



Panjang pulak cerita pasal gambar ni.. Ha... Ni yang ori, bukan edit punya version...


Gambar bukan untuk dipertandingkan.


Dan 3 orang yang bertuah yang I nak tag adalah... 

dan kepada semua yang baca entry ini, anda semua di alu-alukan!!

DONE!!!



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

11 comments:

♥ AMOYELLA said...

kacak eh...gne mok lwn tok.....

=)

AmirFX said...

Hai... Thanks singgah d blog kmk.. KMk dah link blog ktk.. Nway, gud luck for the contest..

Lady Shana Sweet said...

@Amir FX huhuhuhu tq..

@Amoyella Join jak.. jangan sik join.. huhukhuk

ween said...

good luck for u ;)

~ azWa ~ said...

huk3...tersedak stokin...

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

Lady Shana Sweet said...

@kak wa : hek eleh... akak kan ader kat 2 2 team.. huhu

Lady Shana Sweet said...

@hifazphat : thankz datang melawat.. hhukhukhuk

sissyira said...

salam

sweeet sanggggaaattt..

semoga bertuah :D

CIK TOM said...

comelnya..good luck shana!


cik tom dtg kidnap banner n tuan banner yg comel...hehe :)

Lady Shana Sweet said...

@sissyira: huhuhu tq....
join la skali... hikhikhik

@ciktom : huhuhu kidnap... jangan tak kidnap.... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...