Tuesday, January 25, 2011

Header Baru (Ramai yang puji)



Keh keh keh!!! Bangga seyh.. Ramai yang puji header I cantek.. And ada jugak yang tanya I guna software apa untuk buat header.. Malu nye I.. Tak tau nak pose muka macam mana..  Sebenarnya.. I nak bagi tau U olz, sebenarnya, header I ni.. I tempah dari WAN HAZEL yang memang power buat header... So.. Software yang beliau guna ialah AI and Adobe Photoshop la kot.. I pun tak sure.. Better U olz tanya tuan punya badan.. By the way.. Sapa nak ada header meletup-letup??!! Huhuhu pergi la serbu WAN HAZEL cepat-cepat!! 


  • Thankz Wan... Jasa mu tetap dikenang...
  • Sapa yang teruja sangat boleh la tempah kat Wan
  • Request je macam mana pun, Wan tetap akan buat
  • Apa tunggu lagi, cubala.. Belum cuba, belum tau..!!





Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

ziema said...

sangat santek lah!!! hikhik :)
best nye ada orang buatkan hhuuuuu

Lady Shana Sweet said...

ziema tempah la kat wan.. hukhukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...