Tuesday, January 18, 2011

Jalan-jalan kat Fakulti Perhutanan UPM terus tangkap gambar..

Hai semua... Huhuhu kali ni Shana nak share kat semua gambar-gambar I kat Fakulti Perhutanan UPM. Huhuhu Siapa yang tak suka tengok or meluat tengok gambar I , takpe... I tak kesah pun. Meh I bawak u all jelajah Fakulti Perhutanan UPM kampus Serdang erk.. JELAJAH ke? Padahal kat tempat yang sama je pon.. Huhuhu tapi tak per.  CHECK! CHECK! CHECK IT OUT!!


Lokasi tempat kejadian sebenarnya kat depan fakulti.. Nama pon fakulti perhutanan, so memang no wonder la kat depan fakulti ni di penuhi dengan tumbuhan hijau.. So.. Kami geng-geng kaki jalan ni, pantang je jumpa port menarik terus nak tangkap gambar. Hukhukhuk.. Walaupun tanpa DSLR, tapi camera HP kan ada.. Belasah jer...


Huhuhu. Gambar ni kunun-kunun nye macam ada orang tengah skodeng I tangkap gambar la.. Konsep dia macam Secret Admire la kira.  Time ni sang gambargrapher <-- ( bak kata Aizul ) meninggikan diri untuk mencapai daun itu.. Huhu maklumla.. org nya KIUT... hahhaha..!! 

Depan Fakulti Perhutanan ni, perpustakaan... Huhuhu berdekatan dengan Dewan Kuliah. So.. Memang banyak la bas UPM yang dipenuhi penumpang macam ikan sardin tuna pon tak macam tu ha! (Habiskan dalam satu lafaz). Apa yang I merepek ni? Actually, tak la sardin sangat..Tapi time-time genting memang sangat tak besh. Macam-macam bau ada. Tambah-tambah dalam aircond bas.. Huh! Tapi I still cool & sweet macam gambar kat atas ni! <--( Dasar minah perasan )


"Tomei tak? Tomei tak?"

"Ko ingat ko buat peace macam tu TOMEI la??"

FINE!!!!!!!


Dua orang awekz ini adalah coursemate I. Mang suka tangkap gambar. Ingat lagi sem lepas, abis jerk exam Organisation Behaviour yang susah nak mampus, (yang jadi punca result kami hampeh...) terus tangkap gambar. Tengah-tengah malam pulak tu.. Balik kolej jalan kaki.. So, memang beraneka posing la jawabnya.. Cameraman tangkap gambar pon posing. HuHuHu



Tomeikan mereka?? Tapi.. Sorry.. NOT AVAILABLE ok... Masing-masing dah berpunya. Mau tak nya kena belasah ngan empunya mereka.. Huhuhu.. So... Shana rasa dah cukup takat ni.. Banyak lagi story beserta gambar yang I nak share ngan semua readers I <--( Ada readers ke aku?? ) Tapi, I time ni tengah bz.. Tak leyh nak update entry selalu.. Huhuhuhu. K.. Jumpa lagi!!

TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com



 Bajet comel la kan??


Thankz for reading!!(^_^)

3 comments:

erolnukman said...

gila ah ding dong! posing habissss..hehehe

Lady Shana Sweet said...

muahahahh!! hilang bosan... huhuhu

cmb said...

ada bakat terpendam nihh ;) nanti kalau kami buat contest, jangan lupa take part ok!!

http://carrymebeautiful.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...