Friday, January 14, 2011

Main "tuttt" sampai lebam-lebam...

"Auwwchh!.... Sakit la... Tak tahan.. Berenti la.. Da lebam da nie..."


Sakit la.. series... Actually I dah pernah main before ni. Tapi tu la.. Last main pon time I in first sem. Sekarang dah sem 6.. So, no wonder la I main sampai lebam-lebam. Lepas geram la kan.. My ‎~ ♥ ~ kata, takpe.. Senaman malam. Baik untuk kesihatan... Huhuhu lama juga I main tau... dalam dekat nak 1 jam macam tu adala.. Jarang I main lama-lama macam tu. Hukhukhukhukhuk. Nak tau main apa? 


1


2


3


4


5


6


7


8


9


10

Kite belajar mengira kejap. <-- Iklan lah pulak










NIE HA... VOLLEY BALL..


Huhuhu.. Comelkan awek Jepun ni? Ini adalah hasil carian dari Google Image ok. Bukan simpanan peribadi. Huhuhuhuhu.. Penat main semalam.. Sampai merah tangan ni ha.. Kalau profesional takpe la jugak. Ni dah la tangan kecik, main plak tampar-tampar bola ni. Huhuhu. Tapi jangan risau, masih boleh menaip lagi.. Laju je menaip ni ha. Keh keh keh.

Tapi I solute ngan member I Si RUBY ni.  Semangat main walaupun kaki dia mengalami kecederaan.. Nak operate katanya.. Betulkan Rubykan? Yeay!! Tak sabar nak tunggu mereka berentap Isnin nih.

Lepas je tangan kemerahan dek kena penangan bola tampar tu, I pon bertukar arah main futsal plak.. Futsal ke? Huhuu terer tau I lecek bola.. Tak percaya?? Ni.. Tanye la kat Cik Husna Lana ni. Sebab I main ngan dia dan konco-konco nya la. Rasa macam dah dalam cerita kat bawah ni plak.



Teringat ngan Fazura.  Comel je main futsal. So I rasa, kami pon comel time main futsal. Keh keh keh!  Panjang pulak entry kali ni kan? Biasa I buat entry simple mimple je. Huhuhu Ok la.. Takat ni dulu la  kali ni. Sori takde gambar I. Hahahaha Sape je yang nak tengok gambar aku? 


Bak kata Daniel, " Ko ingat ko DIVA?" Hihihi


ADIOOSSAAA!!





TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com












Thankz for reading!!(^_^)

14 comments:

nur dhiya' aida said...

gilak rindu nk men sport sgale bagai..
mse skola gile aktif..
haha
skunk nie aktif dlm bidang makan..nyahahaha

~ azWa ~ said...

volley ball lah yang

Lady Shana Sweet said...

@ nur dhiya' aida : hukhukhuk kite kene giat beraktiviti.. so.. takpe.. makan pon aktiviti.. hihihi

@kak wa : ehehehehe.. da betulkan.. TQ...

Syamimi Nazifa said...

best x men volley ball ?

Husna Lana said...

kuikuikui. mmg lawak main futsal sama2. lady shana dah boleh ganti fazura lahh. hihi :)

HaNa HoNeY said...

mukadimah tuh bleh wat org pk bukan2...haha
best la men volleyball..
lame gile xmen kowt

Lady Shana Sweet said...

@syamimi: bez.... huhuhu

@Husna : Ganti Fazura?? Boleh jerk.. hahhahaha

@Hana Honey : Huhuhu mesti die yg pk bukan2 kan?? Ha....

bubu ieQa said...

waa volleyball .
looks intrsting.
tp xpnah main laa. sbb xreti :P

mizi said...

fuhh...giler..igtkan main ape td..xkan la ada girl yg nak share cite2 camtu kan..ha3...

Lady Shana Sweet said...

@bubu ieqa
huhuhuhu kite pon tak reti sebenarnyer.. tu yang sampai lebam.. hikhikhik


@mizi
o... dont be naughty2 okeyh! hukhuk

Umie Nadhirah said...

Lamak x main sukan..
Rindu mok men pingpong.
Makseh undi kmk :P

Lady Shana Sweet said...

@ umie
huhuu kmk sik pandei main ping pong aih...

Wan Zulqhairi said...

Hai jiran!! hhehee

alinac lover said...

oh.yong xsuka main2 mcm ni..hehehe xlasak la yong ni.lasak cara lain :p

dear..lens yong jual tu expired lambat lagi kalo xbkak..kalo da bukak leh guna a year..

kalo berminat inform yong ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...