Friday, February 11, 2011

Terasa seperti daun-daun mohabbatein berguguran di UPM...

Actually, video ni dah lama di upload kat Youtube.. Just time ni Shana tak start berblogging lagi.. Huhuhuhu. Time ni adalah pertandingan Akustika Interkolej di UPM. Ramai anak-anak band UPM masuk lam pertandingan. Ada yang sedap.. Ada jugak yang kurang sedap. Ada jugak buat jamming kat atas stage ni. APE KO INGAT STAGE NI BAPAK KO PUNYER?? Mana tak nya.. Mau pecah gegendang telinga Shana tau.. Tapi... diantaranya.....


Ada yang mengulit syahdu,
Mendamaikan jiwa,
Menghayun gelora,
Menyemai perasaan cinta..
Membuatkan  seolah-olah terbang di udara..
Dan.. dedaun Mohabbatein pon berguguran...
Menghitung Hari demi hari..



Tak percaya?? Meh! Meh! Tengok nih!!!


Suara di dalam video ini bukan suara I tau.. Ini suara kak minjek!!
RUGI! RUGI! RUGI!


TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

4 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

kenapa awk tak masuk band ni..hehe.alief nak dgr suara awk..huu..


ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

Lady Shana Sweet said...

alief!! Sik mok!! sora macam katak.. hahahha

aLieF si Muncung ManiS said...

knak??suara katak la best..boleh panggil hujan..haha..plentey jak..mun ktk mok suara sedap,,jom..alief ajar ktk..

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

zOeY zAu YaH said...

adik saya juga di upm m he he..
saya follower baru.rai follow saya.ada tuto mekap dn lain2.klik sini zoey zau yah ska-ska hati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...