Thursday, August 18, 2011

Belog Shana dah di make up! (mintak pendapat plz..)

Photobucket



Huhuhuhu.. Syoknya bila dah "make up" belog inih..Dengan tema yang sama, 'Pinky Girl', tanpa mengubah template. Just tambah sana, tambah sini berpandukan tunjuk ajar sifu-sifu yang memang power dalam "make up" blog. Patut kah Shana ubah header? Header ni Shana sayang gilerkzzzz sebab Wan Hazel 'yang tak kreatif tapi minat seni' tu yang buat. Ok.. Bukan ada maksud lain ya.. TIADA LANGSUNG....Kang awex dia salah faham plak. Bila salah faham.. susah pulak. Shana sayang sebab cantekk!! Shana tak reti wat header yang secantek inih! So... Apa pendapat U olz? Ok tak? Beratkah belog ini? Seberat mana? Seberat gajah? Atau seringan debu-debu yang beterbangan.. STOP! Shana stat nak merapu.. Hehehe. Atau pun, background Shana cam tak kena? Tak menyerlah? Semak sangat? Banyak sangat benda yang tak penting?










TOLONG!!! 



Tolong berikan pendapat U olz keyh!!

Ok.. Nak semadikan gambar 'Hongki  Budak Kiut Saya' kat sini sebab..

















DIA COMEYL SANGAT!!











TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com


Tiada maksud yang tersirat selain yang tersurat, sekadar bertanya pendapat.. Sudi-sudilah mengomen, mengkritik, mengutuk dan seantero dengannya..Akan ku buka hati, jiwa dan raga untuk terima seadanya...

Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

wa khairul onggon said...

Kacak ehhh... rajin ktkurg nukar kulit.. Blog kmk jakmala jak cemya jak hehe

Lady Shana Sweet said...

@wa khairul onggon
berjam-jam ngadap laptop eyh.. sampei terbuntang bijik mata.. huhuhu BTW, tq.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...