Wednesday, August 17, 2011

INGAT!! Status Golden Churn!!

Photobucket


Tarik nafas..... LEPAS... Tarik lagi... LEPAS...  Tarik...... Tahan... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.... LEPAS!!! Jangan lepas ekot yang tak sepatutnya sudah... Ok... Fuh... Punyalah Shana bengong dengan perihal Golden Churn ni. Yela.. Tak lama lagi raya, so.. semiggu sebelum raya dah kena start buat KEK LAPIS dah.. Satu hari satu kek. Ok... Ckup.. Tak yah nak banyak2 sangat... Raya ke 5 baru buat kek lagi, nak bawak tok member2 kolej. Arghhhhh!!! Tiba2 Shana terfikir sesuatu... Bukan ker Golden Churn dikatakan mengandungi DNA "ngot-ngot"!
OMK!! Macam mana ni? Rasanya bonda Shana yang tercinta dah beli 10 tin Golden Churn itu! NO WAY!!

Suddenly,

Apoi (Tauke) : Lu mamak(mama) mana?
Shana : Saya mamak pergi Kuching.. Kenapa Apoi?
Apoi (Tauke) : Nanti kasi tau lu mamak itu mentega ada ada DNA babi ho.. Kasi dia tukar sama saya. Dia sudah beli itu hari 10 tin meh..
Shana : wokeyh!!!

Hohhooho keraguan ku hilang.. Cessss!! Memang tak leyh guna. Apasal la Shana ni tak up to date. Paper BERITA HARIAN 3 Ogos 2011 kot.. Adui... (Beita Harian mahal kat S'wak so tak beli).



Ok. Petang ni jugak Shana tukar ngan Apoi... Hehehheeh Tukar ngan mentega lain? Tak la.. Sapa cakap.. Tukar ngan cash money la.. NGEEE!!(tanduk setan tumbuh di bulan pose..) Selamat tinggal Golden Churn.. Pada sesapa yang still tak sure lagi camner ghopa bentuk dia.. Hah.. ni dia... Ingat...!! Jangan silap beli!!


Seumur hidup Shana, mentega ni jer yang mak guna untuk wat kueh... 

Maksudnya...
  • Selama ni aku makan kueh yang ada DNA... ewwwkkk!! Ueeekkkk!! Huk Huk Huk!
  • Aku kena buang semua alat-alat yang aku guna untuk buat kueh...
  • Aku patut samak kah???
  • Macam mana ngan dalam perut aku ni..
  • Patut la selama ni aku rasa aku makin bebal.. Rupanya dah makan... Erkk. MUALL!!!





Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...