Friday, August 5, 2011

♥ MUSICVIDEO Super Junior 슈퍼주니어 - Mr. Simple ♥


Hello everyone... Wa!!! Im so excited today!! hahaha Akhirnya MV Mr. Simple yang Shana tunggu dah pon keluar. Walaupun Shana ni agak terlewat 2 hari (SM Entertainmet release 3.8.11) tapi Shana still happy giler nak mampos sebab dapat tengok MV ni.. Hehehehehe. HAENGBOKHAEYO!! 

Macam biasa, setiap kali Shana on9, website yang 1st skali Shana akan open of coz la Sup3rjunior.com nie.. Bila tengok jerk MV Mr. Simple.. Wa.. Apa lagi! Shana terus jerit la.. Hahhaha. Tanpa membuang masa...


HERE YOU ARE!!!

 #(before tu, korunk pause kan la dulu lagu yang berkumandang ni erk...kat bawah sekali.. hehe) #





♥♥♥ MR.SIMPLE ♥♥♥


Credit: SM TOWN | postedby: nela (sup3rjunior.wordpress.com)repostedby : Lady Shana Sweet


So.. Amacam? Meletup tak? Cepat cepat bagi pendapat U all k.  Huhuhu. Teruja nya rasa bila tengok Heechul (takkan sebut oppa sebab rasa cam gedik. Hahaha) lam MV nie... (,)
# M' Monologue " Nampaknya aku syok sendiri bila MV ni release.. "



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

4 comments:

Syamimi Nazifa said...

best ! :)

Bigdaddyz said...

boleh la tahan...:)

manis said...

saya tunggu hari tu juga masa sm ent release. memang gila la masa tengok comment. macam air. betapa ramainya ELFs kat serata pelusuk dunia ni. :)
eunhyuk sgt laen kan. dan sy rasa heechul macho habes. hehe

Lady Shana Sweet said...

@manis--> heechul sangat cantek.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...