Wednesday, September 14, 2011

Ketibaan MAFIA ke UPM

Photobucket

Hahahhahha! Tajuk mau GEMPAQ!! MAFIA kunun.... Hahahha Nak tau sape MAFIA tu?? 


JENG JENG JENG!


Hahahhahahahhahaha!! Korunk gelak NAHAS!! 
Ni salah sorang nyer..

Semalam dalam lebeh kurang kol 2, Shana sampai ke ke KTDI. Erk.. terasa macam malas jer nak sambung kuliah.. Tapi... Apa-apa pun.. HIDUP HARUS DITERUSKAN!! Heheh.. Macam-macam perasaan ada.. sedeyh sebab tinggalkan family kat Swak, hepi sebab jumpa kengkawan, jumpa coursemate, and yang paling bez jumpe MAFIA-MAFIA kat floor Shana... Hahahahah.. Syok abis ar...Semalam MAFIA-MAFIA dah wat meeting gempak dah... Hohohoho habezla... Kite tengok.. Wilayah mana yang bakal kami tawan! Keh keh keh...

Mood balik kelas.. kena timpa hujan dan lencun abis dalam kelas tadi.. ERGHHH! MAU TIDO

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...