Friday, October 21, 2011

Confusing answer make me stress tahap dewa naga!!!!

Photobucket

Hello guyz.. Lame dah Shana tak update entry an? Huhuhu Ada tak yg rindu kat Shana? Hahahaha. OK! Cukup! "Aku STRESS!" Nak tau sebab apa? OK.. The situation is like this....

Masa test Principle Econ tadi, ada soalan yang membuatkan kepala hotak Shana ligat berputar-putar. Soalan tu pulak, Multiple Choice.. Mang la bile MPC punye soalan kite boleh tembak, bom, lepaskan peluru berpandu dan sebagainya, tapi kite kena ingat jugak.. kalau peluru sesat canner? Errghhhh Sape yang nak bertanggungjawab... Silap-silap boleh turun naik mahkamah! N silap-silap boleh kena hukum gantung! Betol tak? Betol an? an? an? Plz jawab betol.. Hahahah

Ok.. Berbalik ke pangkal jalan, nak dijadikan cerita, Ada la 2 jawapan yang sangat confuse yang Shana rasa macam 2 2 betul. Nak aje aku tandakan 2 2. Tpi pilihan pasangan hidup takleyh 2 2, kena 1 jer.. gile ape kawen serentak ngan 2 orang sekali. EH!! Menyimpang lagi aku nih.. Ah!!

Balik semula ke pangkal jalan.. Lepas Shana decide nak pilih salah 1 jawapan, setan yang suka menyebabkan kite was-was pulak bergayut kat telinga nih.. Dok hasut sana sini. Arghh.. Lain kali kena baca surah AN-nas untuk hilangkan was-was. Erm... Dan Shana pon hantar la paper sebab masa dah tamat...

Satu perkara yang Shana selalu buat tapi tak elok kalau selalu buat ialah cek kat nota samaada yang Shana jawab tadi beul ke salah. DAN....... Jawapan itu 

SALAH!!!

Jawapan aku confuse lagi satu tadi betul!! 
ARGH!!!!

STRESS sebab confused 2 soalan dan kedua-duanya salah..

DAMN!



Dah! Sila istiqamah ye Nurul Khasanah Marikan.





TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...