Tuesday, October 4, 2011

Kenduri kahwin kat Putrajaya bersama "Hero Remaja" mak aih!!!

Photobucket
Hehehe. What's up? Sehat? Kalian tak percayakah akan tajuk entry Shana kali ini. Ini betul betul terjadi! Percayalah.. Plz.. Plz... Kalau U olz tak nak percaya.. Shana tak nak cayunk-cayunk ngn U olz. Plzla.. Tolong la percaya...  WOKEYH!! Sudah cukup gedik utk push U olz percaya kat Shana kan? Heheheh. Actually, hari tu Shana pergi kenduri kawen kat Putrajaya. Shana tak ingat la bila.. tapi dalam minggu lepas la.. Mula-mula, salah sorang dari "Hero Remaja" ni ajak la Shana teman dia gi kenduri ni.  Pastu, Shana ajak la pulak member Shana si Ruby ni.. So, kami pun pergi bersama sorang lagi "Hero Remaja" Hahaha.. Apa punye ayat la... What ever... U olz mesti teruja kan nak tau sape "Hero Remaja" tuh..


TADAA!!!!!





~OMK!! Kamal Adli kah?? Tidak!!~


Ye.. Tepat sekali.. Memang pun tidak.. Credit kepada Fhairulnizam di atas gambar yang tertera di atas. Hohoho.. So, nak tau tak sape hero remaja yang Shana sebut-sebut dari tadi tuh? Ha.. Ni dia.. Tengok la puas-puas!!






Ada cam Hero Remaja tak? Hahahaha
Dia orang sendiri yang ngaku Hero Remaja.. Citt!



 Ini Shana & Cik Ruby erk.. 
Ni plak hape? Heroin Remaja? Hahah
"Kaw ader?"


 Ni gambar kami bersama pengatin.. 
Pengantin remaja plak erk? 
Hadoyaii..


 Yang ni plak gambar bajet nak pancung kek tu la..
Ok.. Time ni pengantin jeling dari pelamin..
"Ade aku qesah?"


 Ni kes mengidam kek ni..
Almaklumla..
Anak dalam kandungan dah 9 tahun 9 bulan 9 hari..
Oppss!!
"Jangan marah ar.."


Time keluar jer dari wedding hall tu, tetiba ternampak plak ketupat gergasi ni.. Apa lagi.. Mamat perasan hero remaja ni pon posing sakan la.. Kalau la ketupat tu ketupat betul, agak-agak berapa lama la boleh habiskan ketupat ni? Pat! Pat! Jawab!



Sempat jugak kite orang nak buat lawatan sambil belajar di sekitar Putrajaya ni kan?
Antara tempat-tempat yang kami lawat...
Ini la Istana Kehakiman!


 Rest kojap sebelum kita singgah ke masjid Besi keyh!


 View yang cantik kat depan antara Istana Kehakiman & Masjid Besi..
Tapi.. tengok cameraman jugak sebenarnya..
Kalau beliau reti tangkap gambar dengan kreatif, maka kreatif lah ia.. 
Hehehhe


 Bila dah tiba kat Masjid Besi...


 Yang ni plak cerita bila kita orang dah abis wat lawatan yer..
Apa lagi..Singgah Old Town la jawabnya..
Melayang RM20 aku..Baru nak save budget.. Tu yang sukarela gi kenduri kawen tu..
Tapi...Ermmm





Dan.. Shana tak perasan akan kewujudan gambar HUDUH ini. Tapi Shana tak kesah.. HUDUH pon HUDUH la.. Janji SEMPOI!!! 
Hahahhaha..

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

3 comments:

erolnukman said...

hahaha..classmate kmk dolok sorang hero remaja ya..abd rahman edruce.cam ney kenal nya? lucu nya masa sekolah dolok...kmk nunggah nya awie,sbb nya mpun ngakuk nya awie dlm cerita sembilu...sik cayak ktk tanyak nya.nya ada novel cerita sembilu aih..hahaha! man..man...

Lady Shana Sweet said...

hahha nang tepat sekali.. bukan salah org.. ya memang abd rahman edruce.. hahahha

erolnukman said...

=) kim salam ng awie ya klk k...ngam2 tragedi oktober! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...