Thursday, October 27, 2011

Simple template for my BESTIES (Letter version)






Dear my besties Ruby,

Ku utuskan salam sayang untuk mu Ruby. 
Sesungguhnya aku dah edit template mu.. 
Tapi aku memohon beribu kemaafan seandainya belum sempurna dengan citarasa mu Ruby.. 
Terima lah ikhlas dariku.. Hehehehehe












Actually, aku tak la reti sangat nak edit-edit template. Semuanya berpandukan sifu-sifu. (Sila rujuk sidebar aku k).  Entah tak tau kenapa, aku rasa kebosanan nak mampus sebab tak tau buat apa.. Aku bukak la blog BESTIES aku ni.. And... JUJUR ku katakan.. SERABUT hohoho I'm cruel.. Ruby, jangan marah erk.. Tapi itu hakikat.. Hahahaha Semakin CRUEL! Maaf lagi sekali yer.. Hehehe Jadi, I'm decided to make renovation kat belog kesayangan dia.. Dia suka giler pink katanya.. So.. Nah.. amik kau PINKY habeh! Hehehe.. For me.. SIMPLE IS NICE. Tak yah nak serabut2.. Kemas dan sedap di pandang mata. Belog pon tak heavy an? Heheheh Apa2 pon.. Ini la hasil karya aku yang kedua.. Selepas belog kesayangan ku ini. Hehehehe





"Belog aku plak cam serabut kan?"


TEEHEE!

http://www.emocutez.com



P/S : Maaf membahasakan diri "aku" pada kali ini..

Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

ruby said...

hampeh ko sonah.. kutuk template lama aku seyhh.. FINE!! nak majok rr

zzZZZzzzzzzzzz

Lady Shana Sweet said...

weiyo?? majok sajer ko.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...