Sunday, November 20, 2011

20.11.2011 --> Aku yang jakun

.Assalamualaikum.Salam1 Malaysia.
Hai korunk.. Huhuhu ader ker geng2 blogger yang baca entri aku? Hahaha.. Apa-apa pon, sapa yg baca.. Aku ucapkan riban-ribanan thanx kat korunk.. Cayang korunk ketat-ketat. Arini aku telah mengalami sindrom bosan terlampau.. Artis terlampau pon tak terlampau melampau macam aku. Aku rasa macam dah !@#$%^&*() giler.. Simbol2 tu maksudnyer perasaan aku yang tak reti nak d'explen tu la..Hahaha.. Tak kan tu pon tak faham.. Hadeh.. Tak faham? Gi jalan itik sekarang! Hahaha..Tak pon pergi turun naik tangga 1000 kali.. Pastu baca entri ni balek.. Kompom lagi tak faham. DUSH DUSH DUSH!

Ingat tak aku pernah cerite pasal Tutti Frutti? Tak ingat.. Meh klik kat SINI.. Itu la first time aku makan kat situ.. Kesian kan aku.. Dah dekat 4 tahun dok lepak kat MINES Sri Serdang, baru nak merasa skrang.. Itu la yang berlaku macam arini. Hari ni.. My Bro ajak aku g makan kat SUBWAY!! Yeay!! First time.. Hahah Macam bodo jer aku terkial2 kat situ.. Bodo jer yang tak macam aku.. Huhu Nasib baek la bro aku ader.. Kalau tak lagi la aku terkial-kial dan terkail-kail kat ctur.. Kalau dapat terkail SUBWAY free bwak larik lagi best.. Astaghfirullah.. HARAM.. HARAM.. Erm..


Ini la wajah jakun aku. Korunk perasan sesuatu tak? Tengok betul-betul kat gambar tu. Tengok dekat2.. pastu jarakkan dari skrin..Lepastu tengok lagi..dan cari harta karun yang tersembunyi tu. Hahaha

Tak ader ape la.. If korunk perasan, cara aku makan burger ke.. kebab ke... Memang macam tu.. Aku tak suka nganga mulut bosar2 sampai nak terkluar semua anak tekak aku nih. Hahaha. Lagipun aku rasa makan cenggitu lagi SYIOKK! Kaww mampu! Baru aku boleh menikmati satu persatu. Kehkehkeh bak kate Umie Artoqiemie yang tak takut kaler tu.. Say what? Say What? OHSEMMMM!! 

Lepas jer aku makan kat SUBWAY tu.. Bro aku ajak plak aku makan kat TAKOYAKI.. Erm.. Sedap sedap sedap! Sampai menjilat garfu.. Nasib baek lidah aku tak tercocok garfu tu.. Kalau tak.. berlobang la lidah aku.. Ganti ngan lidah lembu.. Wa!! Ingat sup lidah ke hape! 


Ini la dia TOKOYAKI tu.. Sedap erhhh! <-- Sambil kecikkan mata nak buat muka nikmat giler! Hahah teringat kat Hilmi Sazali yang sengal.. Ahah! Apa lagi.. Pada yang belum try n error tu.. Try la erk.. Kalau error tu, pergi cek lidah korunk kat sepital.. Mesti ader yang tak kene.. Alergic makanan sedap lettew! Kalau tak pon.. lidah korunk tertukar ngan pokok lidah buaya.. Agegegeg! Mau makan lolipop!! Korunk nak! Nah! AMEK NIH!.. aku ada 1 mug besar!


Lepas ni boleh rongak la aku... 


Thankz for reading!!(^_^)

4 comments:

Akim Iqbal said...

Sedapnya... haha..

Lady Shana Sweet said...

Mang sodap pong... Huhuhu

ishiko said...

ayokkkkkkkkk....
makanannnnnnnnnnnnn... lapa lapa >,<

Lady Shana Sweet said...

sedapppp.... sedap..... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...