Thursday, November 24, 2011

Library boleh gegarrrr bile aku masuk

Hai u olz! Ngah wat per tu? Oh.. aku nampak! hang korek idong ek.. Muahaha.. Agak2 la beb... nak korek pon, jangan la gune ibu jari.. Bertambah besau idong hang punye lobang.. Keh keh keh

Arghh.. aku baru lepas tengok spongebob ngan patrick... Lamer dah tak tengok spongebob.. malam ni baru dapt peluang.. Sempena cuti sekolah la katakan.. Macam2 siaran kartun bez yg tersiar kat tibi. heheh peluang keemasan aku untuk mengimbau kembali zaman nostalgia aku time kocik2 dulu neh.

Aku banyak keje sebenarnye nih.. Esaimen tak buat lagi.. Rancangan pengajaran pon aku tak sentuh.. Final Year Projek yang nak kene settle lam minggu ni jugak.. Hadeyai.. Serabut pala otak ni... Rasa macam nak kuarkan otak dari pala aku, pastu cek mana yang serabut. Leyh aku leraikan simpulan2 mati kat otak aku nih. Biaq lancaq sikitttt! Ahooooo  hoiii! 

Hang taw... Aku terpaksa pergi libry.. TERPAKSA.. Walhal aku la insan yang paling rajin menjauhkan diri dari libry...Dulu-dulu aku pergi libry pon sebab mamat yang aku minat kijo kat situ. La ni, mamat tu dah takdak.. DEM DEM DEM... Hilang sumber inspirasi aku gi lebri.. Tapi kali nie.. aku terpaksa gak.. Aku kene siapkan FYP aku.. KENA!!!


Tengok la betapa rajin nye aku eja satu-satu perkataan kat dalam tesis tu.. A.Y.A.M.... chicken! Aik? Apsal ada chicken miken lak nieh.


Ini la akibatnye bile aku terlampau rajin.. Tutup mata pon aku leyh eja jugak. Hahaha


Time gi libry nih terjumpa ngan Anis & Kak As.. Depa pon dok sebok ngan FYP depa..


See?? Khusyuk an? Si Anish plak khusyuk ngan henset die jerk.. Ngah dengaq lagu SUJU lettew... Huhuhu


Kali ni turn kami plak khusyuk. Sila tiru apa yang saya buat kalau anda mahu khusyuk dalam study. Tapi jangan tiru saya kalau anda mau khusyuk dalam solat terutama time solat jemaah. Tak pasal2 kawan sebelah hang plak yang tak khusyuk. Hang plak yang dapat dosa free.. Hehehehe


Tengokla wajah berkerut kaunselor senget kita. Huhuhu Aku rasa dia tak tau eja perkataan Chicken tu.. Tu yang muka jadik macam tu.. Mana tak nya.. Eja chicken pon boleh jadik chlorofluorocarbon... Eeiii.. Tak faham betol aku ngan dia nie...


Masa dok tangkap gambar ni.. Punya la kami main sorok2 ngan kak yang jaga lebri tuh.. Takut kantoi.. kang bila kantoi dia tak bagi kami maen eja2 lagi.. Huhuhu


Cahaya Nur jatuh terjepuk atas pala aku.. Alhamdulillah..  Wajah aku kelihatan beriman sungguh... Sebab aku rajin eja kot....


 Hoittt! Mendalami muslihat TROJAN HORSE! Lu ader? Lepas ni leh la aku mendalami ilmu sabun Trojan pulak.. 

Nak dipendekkan ceghita, pengalaman aku ke lebri mang bez... Banyak jugak aku jumpe tesis2 yang berkaitan ngan projek aku.  Huhuhu dah tahun akhir baru aku nak rerajin gi lebri.. Sebelum ni lebri aku kat google jah.  Segala-galanya Mr.Google... Dimana-mana Mr.Google.. Aku takleyh bayang kalau aku bercerai ngan Mr.Google..  Mau aku koma atas katil tak sedarkan diri.. Pernah bila line internet kat kolej aku kong kalikong weyh.. Mang aku koma atas katil... Tak sedar2.. Syahid sudda.. Tido sampai 1 minggu.. Hahaha.. 

Di sini, aku nak nasehatkan, kepada yang malas pergi lebri tu, rajin2 la ke lebri. Banyak bahan atau sumber yang hangpa buleh dapat kat situ.. Memey berguno.. Memey berpekdah. Tak sia-sia.. Maka.. dengan itu, saya.. Datin Shana menyeru anda semua ke lebri yang berdekatan.

JOM PAKAT PEGI LEBRI RERAMAI!!


P/S: Sila abaikan cara duduk aku yang kellasss itu!





TEEHEE!!

Thankz for reading!!(^_^)

13 comments:

ciK LyndaWawa said...

wah..banyak juak gambar kitar i rah lebri ya...lebri sini ya ooo...=]

Nanan said...

ktk ambik pendidikan ka?

Lady Shana Sweet said...

@Nanan; Yup.. kmk amik pendidikan.. huhu


@Cik LyndaWawa; huhu lebri kat Fakulti kmk kowh.. huhu

J.Syazwana said...

wah kelasss buat fyp dekat library. hehehe

teringat dulu time study bape kali je jejak kali kat library.

kui kui

Lady Shana Sweet said...

huhu dah final year baru pergi lebri..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ewah2..rajinnya dia..

Lady Shana Sweet said...

rajin yang dibuat2... hahha

kotak bulat said...

ni belajar ke bergambar?hahahah

Lady Shana Sweet said...

All in one.. hahahha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh..sukala baca blog kamu ni..blog mcm gini yg akak suka..sempoi jer..citer ringan-ringan x nyesakkan kepala..

geng jom ^__^

Lady Shana Sweet said...

Orite kak! No hal! Huhuhu Terharunyer!! Arrr mata pon jdi blink2... keh keh keh

onie said...

yuk ke library,ekekekekeke..

Lady Shana Sweet said...

yuk mokcik yuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...