Friday, November 18, 2011

Nyot nyet nyot nyet birthday rumet

Assalamualaikum dan salamz 1 Malaysia!

Arini ter'rajin' pulok aku nak update entry selalu. Bukan hape, aku nak share memori bernyot-nyet bersama rumet aku yang selalu stress ni.. Hehehehe... Korunk nak tau sape rumet aku? Jeng jeng! Haip! Wacha! Bukak langkah kungfu drunken master lu.. Hahaha.. Ini dia... Rumet aku!!! Tadaaa








Uitttt! Hang gila ka? Awat hang rumet ngan jantan? Dush dush dush! Abeh aku kene kejor ngan binie kesayangan mamat nie kang! Bukan derrr.. Ini bukan rumet aku.. Rumet aku yang ini.. Hehehe..








Ha.. Ini baru betoi rumet aku... Sweet jerk orangnyer... Tengok la rumet sape? Die comel doh.. Rumet die lagi la comel.. Ahakz... Sekeh kepala aku yang perasan. Gambar mamat yang atas tadi tu member aku Safuan.. Merangkap kawan baek Ruby.. Kalau Ruby ada perasaan kat die, aku tak tau la... Hahaha Mintak kene karate dengan awek mamat ni la kan? Kak Yong tuh.. Ade bran? Ok.. lupakan ceghite pasal mamat nie, berdasarkan tajuk entry, ceghita pasal rumet aku. Hahaha

Aku dah plan dah nak wat suprise birthday party untuk rumet aku nih. Birthday dia 16 Nov.. Semalam la... Hadey... So, aku bagitau la kat minah Ruby yang aku sayang buanget ituh. Dia kata, dia nak celeb birthday Safuan sekali. Yo la.. birthday Safuan dah lepas 2 hari.. tapi tak dan nak celeb.. Pikiq, punye pikiq punye pikiq.. Akhirnya, tercetusla idea kami nak bernyot-nyet bersama geng2 nyet-nyet... Hahaha. WARNING! Sila bersedia untuk muntah bila mengadap gambor nyet-nyet ini. Jangan lupe stand by baledi kalau korunk still setia depan laptop dan taknak bangun untuk ke mangkuk jamban!










Setiap gambor mau ada peace! Mula-mula aku, lepas tu Chum, lepas tu Maria yang perasan retiss.. Depa tighu aku ler tew! PEACE NO WAR! Itu tema kami malam ni. Walaupun agak sempoi dan low profile (alas ngan surat kabor lama jer) yang penting, ikhlas.. Aku tak mampu nak hadiahkan rumet aku sekuntum bunga, sejambang bunga, sepasu bunga, mahupun setaman bunga.. Apatah lagi nak hadiahkan, kereta ferrari dengan banglo mewah atas bukit tepi pantai hawaii... Aku hanya mampu hadiahkan moment ini untuk rumet aku... MET.. I love u.. Hahha Tacing tak? Tacing tak? Tacing tak? Saper yang tacing memang korunk mengalami gangguan emosi dan perasaan. Pergi jumpe kaunselor senget kita si Ruby. Hohoho

One more met! Akak ucapkan HAPPY BIRTHDAY! <-- (Dah la besar gedabak, siap bold lagi..) Semoga panjang umor, murah rezeki, kaya raya.. Bila dah kaya jangan lupe akak. hahahha dan jangan tetiba bangun, pastu bebel, pastu tido balek.. Hahahah (mampus aku kalau rumet aku bace) AKAK SAYANG KAMOO! (bajet suwit)

~SARANGHAEYO!!~








Meh meh! Nak cuap kek! Nganga mulut besar-besar sampai gajah pon boleh masuk! Gegeggegeg!


TEEHEE!

Thankz for reading!!(^_^)

4 comments:

~ azWa ~ said...

yg laki unfamiliar tu junior ke?muke mcm ZA doh..pakwe akak dlu tu..nasib baik ZA lg ensem..haha

Lady Shana Sweet said...

a ah... junior.. first tngok mang mcm ZA... tp lame2 tengok mcm menyampah.. hahha dah tanyer dah.. kot2 die ader bau2 kambing ngn ZA ke tak? die kate tak.. wallahualam.. tp die sngat sengal dem dem dem!

~ azWa ~ said...

mesti die perasan gile..

Lady Shana Sweet said...

hahaha.. memang.. gedikk. nak kite org pggil die manje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...