Sunday, December 4, 2011

Aku kena AMBUSH!!

:: DEM! DEM! DEM! ::



Astaghfirullahhalazim... Bawak mengucap erk Shana.. Belum apa2 ko dah nak dem dem? Ko nie napa? Sewwel he hape nih? Kejadah tetiba nak dem dem. (Dem dem itu bukan nama permainan ataupun dam aji.) 

Korunk nak tau nape aku dem dem? Gilerk ah... Aku kena ambush! Aku tak sangka? Aku tak menduga.. Tidak ku pinta.. Lahir ke dunia... ( sambil nyenyanyi.. Hahahaha) Actually.. kalau korunk nak tau.. Aku kena ambush ngan mamat nieh! Tengok nieh! Ini mamat AKATSUKI okeyh.. BEWARE!!!


DEM! DEM! DEM! Mai got mai got! Mamat ni ambush aku derh.. Aku jerit! Jerit sekuat2 ati bukan sebab benci, takut mahupun mau melarikan diri.. Tapi sebab aku TERUJA! CURIOUS! MENANGIS KETERUJAAN! okeh! Menangis itu tipu. If korunk percaya gak mang hang boleh join geng2 hang tuah.. (HANG PECAYA, HANG BODO).

Betapa aku admire kat Uchiha Itachi, suddenly he comes to me? For wat? Aku nie jinchuuriki kah? Or.. Ada kyuubi kena seal dalam badan aku? Ke ko nak bagi power sharingan ko kat aku? Or... Mungkinkah.. ko nak aku jadi pasangan hidup ko? Muahahaha. Kepada korunk yang tak faham apa yang aku cakap buat2 faham la... Kalau nak faham gak.. Sila layan NARUTO SHIPPUDEN! Tak paksa korunk pong.. Tapi kalau korunk nak mabeles macam aku, kena la tengok! Hahah MABELES KAH? LU MAMPU?


*******************************************

Di atas merupakan rapuan merapuku.  Ini rapuanku yang sebenar.. Actually, aku nak ceghita kat korunk.. Aku dapat kunjungan dari seorang beloger.. 


Hehehe.. Aku pong nak lawat la dia balik.. Tapi bila aku bukak page dia.. Aku jumpa inih! 


Alahai!! Mak kawww!! Aku terus jatuh cinta tergolek bila nengok beliaunye.. Ku gosok mataku sampai merah2 sebab nak ada mata Sharingan , anbelibebel! Uchiha Itachi kah? Mai got mai got! Dem! Dem! Dem! Aku gegodek2 profile beliau tapi aku bukan Spy Myong Wul! Aku tak jumpa detail pasal beliau.. Hahahah... Sorry AVI.. Aku print screen! Aku nie gilak banyak sikit.. Time tengah gegodek entri beliau.. Tetiba aku jumpak plak ini gambor... Terus aku save untuk bubuh jadik wallpaper lappy kat entri aku. (Dibenarkan oleh beliau sendiri)

 
 
Aku nak tanya banyak benda ngan ko sebenarnya AVI.. Tapi... Tapi.. Tapi..Lupakanlah.. (Ayat derama).. Hahah aku nak bagitau korunk.. Dia mang osem la.. sebab baru 2 minggu beloging dah dapat dekat nak 2000 followers.. Tahniah aku ucapkan buat beliau.. Aku nieh.. 2 Tahun follower cipot jerk.. Tapi.. Walapun cipot.. AKU SAYANG MEREKA.. Lagi2 yang selalu komeng2.. <--  Aku tak tipu derh.. huhu..  Btw.. Korunk leyh la KLIK gambar kat atas nie untuk terus ke belog beliau... Or.. Cari saja dalam bloglist aku.. (^_^)


P/S : Entri ni aku buat sebab aku nak UCHIHA ITACHI tau yang aku SYOKK sangat  kat dia.. Hahaha  (Jangan salah faham sudda..) 



TEEHEE


Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

wah.....peminat fanatik ni...:)

Lady Shana Sweet said...

ha ah.. minat kat itachi... huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...