Saturday, December 17, 2011

Aku lega seyh!!!

Photobucket
Hai korunk.. Hahaha Hari ni aku rasa lega gila... Sebab aku dah abis present FYP aku. Tengs kepada geng2 blogger yang wish gud luck untuk aku.. Jasamu ku kenang yo! Huhuhuhuu.  Korunk tau tak perasaan aku tadi.. Sebelum presentation..  Punye la aku bimbang tahap dewa. Mana tak nya weyh. Aku sorang jah dari kos laen. Aku pong pelik gak. Canner la aku leh tercicir dari member yang seplanet ngan aku. Canner la aku leh masuk lam planet laen.. Hadeyyyyy.


Aku punya sesi pukul 2.30 ptg. Disebabkan aku tak amek peduli kat mana aku nak kena present, aku jadi kalut. Hahaha.  Lalu, dengan itu aku decide turun awal ke Fakulti. Erm.. Sedeyhnya hidup bila sorang2 weyh. Nasib baik dalam perjalanan aku jalan-jalan cari makan tu, terjumpala ngan member yang seplanet ngan aku. Apa lagi, aku tanya la pasal presentation depa. Makin aku tanya makin jantung aku buat konsert gegarrr KLfm. Haiyoookkk!




Namun, aku still ditinggalkan kesorangan.. Lepas makan ngan aku, depa balik tidoq. Yo la.. dah semalam tak tido sebab buat slide. Aku laen citer.. Aku tido lu puas2 baru aku leyh wat slide. If tak, aku takdak idea. Takleh perah otak kalau tak tido dulu. Maklumla.. Kena charge energy lu. Hehehehe




Aku masuk2 jah kat bilik presentation.. terkezzuuttt aku. Dah start ka? O.. rupanya tak lagi. Depa dok cek cek 1 2 3 cek cek. Ulang suara ulang suara. Huhuhu. 

Akhirnya, penilai tu pon sampai. Aku pon tunggula giliran aku yang last skali. Dengan dupdap sana, dupdap sini.  Dag dig dug! Di dalam dada.. Dangdut aww!!

Setelah tiba giliran aku, aku ngan penuh kompiden nya present kat depan depa sumer. Hehehe tetiba suara aku ilang! Mak aih? Mana pegi? Banyak kali aku EHEM EHEM time present. Hadeyyyy. Ni musti markah aku terganggu sebab EHEM EHEM tuh.. Cittt


Tapi, apa yang menyeronokkan sekali.. Aku rasa...

LEGA!!!! YEAY!!!

Sebab dah abes dah.. hihihi kerja aku dah settle! Tinggal edit final FYP jer lagi. Hihihi


Hohohohoho
Leganya... 
Eyh.. Ada satu lagi esaimen yang kena buat..
Hantar Selasa ni! 
Arh.. Sonang jer.. Heheheh
Apa2 pong.

AKU LEGA SEY!!

Pssttt Lukisan huduhz! Huhuhu


Thankz for reading!!(^_^)

10 comments:

Whyss White Pastella said...

haha hamboii smpat ko lukis2 na...

ChentaEty said...

hye shana..ety dtg terjah blog eyk..happy herein..nice info..keep it up..=)

Woofer Storm said...

mesti lega bila semua dah settle..

#lepas ni boleh goyang kaki puas2..heeehee

Taty Hasbi said...

Suda follow!!!

Lady Shana Sweet said...

Yang : hahah busan derrr..

ChentaEty : tengs dear.. t kite terjah u balik.. uhukzz

Storm : opkoz lorh.. hahaha goyang kaki sampai tercabut.

Taty : Tengs dear.. I will follow u k..

NOOR FATIN said...

tahniah! hehe legaaaa. semoga dapat keputusan yang cemerlang :)

Lady Shana Sweet said...

noor fatin : huhu tengz...

Lady Shana Sweet said...

noor fatin : huhu tengz...

Lady Shana Sweet said...

noor fatin : huhu tengz...

onie said...

kalau ada benda tak setel lagi mesti rasa tak sedap hati kan,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...