Thursday, December 8, 2011

Aku tak tau nak cakap apa!



~ASSALAMUALAIKUM & SALAM 1 MALAYSIA~

Hai korunk! Ngah wat per tew? Lama dah aku tak update entri.. Hahah Lama ker? Ye la.. maksud aku.. tak la sekerap sesetengah beloger yang lain.. Setiap masa nak wat entri.. Macam dah update status kat FB la pulak kan? Nak gi shopping, update entri, nak kuar dating, update entri, nak makan, nak minum, nak tido.. nak berak... Oopss! Tapi aku tak kesah.. Ko punye belog, suke hati ko la kan? Aku punye belog suke hati aku la... Senang citer, aku belog aku.. ko belog ko.. Hahahah Asal mematuhi terma dan syarat dalam dunia penulisan or beloging jah. Ko nak copy copy, sape yang tak marah kan? Sama cam jawab exam. Ko suke ke kalau orang copy ko punye jawapan? So.. Back to basic ar... Kalu ko suke minum kopi? Itu ko punye pasal.. (>,<)  Hah! Apa yang aku membebel tak tentu pasal ni.. Aku nak kata stress tak jugak.. Nak kata tak stress pon tak jugak.. Nak kata gile..? Erk....


OK.... Speechless.. Sape punye angkara???

Yang kaler merah itu punyer angkara...!
DEM DEM DEM!
Tapi aku still gojes!! 
Hahahahaha


TEEHEE

Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...