Thursday, December 15, 2011

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Photobucket
Hai U olz... Korunk mesti pernah dengar peribahasa ni kan? Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Hehehehe. Sapa yang tak pernah dengar lagi tu, aku sarankan ko pergi la tanya kat budak2 darjah 3 ke.. 4 ke.. depa mesti boleh jawab. Hahaha NAMPAK tak kat situ.

Sebenarnya, aku buat entri nie sajer jer.. Ntah la.. Rasa nak wat entri.. Tapi tak tau nak taip apa? SENGAL kan aku? Hehehehe..

Argggg..... Lega nya bila FYP aku dah siap... MICROTEACHING pong dah settled.. Dengan anak2 murid aku yang bijak sana, bijak sini... Akhirnya, esaimen aku yang bertimbun-timbun pon selesai sikit-sikit.  Sekarang tinggal presentation hari Sabtu nie.. Lepas tu nak wat report service learning plak. Submit next tuesday.. Lepas tu... Aku settlekan FYP yang dah disemak dan dah dibentangkan..

Tak sabar menunggu hari-hari kebebasan aku... Hohoho kebebasan ker? Tapi takper.. Lecturer sempoi kesayangan aku pernah pesan.. Satu hari.. semuanya akan settle jugak. Tapi bergantung sama ada berkualiti ataupun tak. Hehehehehe.. AKU SOKONG!



Takper.. Takper.. Biar lambat, asal selamat... Yang penting jangan tangguh-tangguh...


"SIKIT-SIKIT, LAMA-LAMA JADI BUKIT"


Ok.. nak tido... Esok nak bangun awal & study.. Ada second test.. Wish me luck.
Ya Allah.. Permudahkanlah segala urusan hambamu ini.. 
Amiinnn....



Thankz for reading!!(^_^)

9 comments:

al_hakim said...

cikgu ke?

nuyui a.k.a miss YUI said...

br sbr..nanti bebas ea..hikhik..

Lady Shana Sweet said...

@hakim : insyaAllah... bakal.. hehehe

Lady Shana Sweet said...

@cek yui: hihi tu la... tak sabar.. tak sabar.. tak sabar.. hahaha

Sarah Mohd Saleh said...

bertangguh keje menyebabkan kite malas sgt wat keje

Lady Shana Sweet said...

yup! datz rite!

Miss Xyz said...

all the best!~ boleh punyerr

khairul akmal bin azman said...

lega la skrg ek>>


esaimen sttle da

Lady Shana Sweet said...

@Miss Xyz : huhuhu Mesia boleh!!

@Khairul akmak : Lega la jugak... tinggal ckit jerk lagi.. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...