Friday, December 16, 2011

Tulun aku! TULUN! TULUN! TULUN!

Photobucket
Korunk.. Tau tak.. Esok aku nak kena presentation untuk FYP aku.. Aku dah kol aku punya Supervisor, tapi dia kata petang ni dia bz so.. takleh la dia jumpa aku. Masalahnya esok dah nak present. Aku tak tau nak wat apa lagi nih. Apa yang aku nak letak lam slide ni?


Erm.. dari tadi ngadap laptop sebegini rupa.. TULUN! TULUN! Ada tak sesape yang boleh bantu aku? Erm.. Stress la macam ni? Arh.. Lapar la pulak bila stress ni.. Perut aku pong dah karaoke lagu POKOK da ni.. Tanya sama pokok.. Apa sebab goyang.. Jawab aku yang goncang... 

ARGH!!! 

TENSIUUUNNYA




Thankz for reading!!(^_^)

13 comments:

Miss Xyz said...

ha! sye tahu. buh kata-kata kesian tuk dpt mrkh lebih.. haha XD semoga berjaya & all the best. You can do it, babe!

Lady Shana Sweet said...

tengs dek.. ko rasa if sis bagi kata2 kesian die nak bagi markah kesian kat sis ke?? hahahah

miss kinah said...

good luck...heeekkk :)

Lady Shana Sweet said...

tq.. ngeee

aReLaN said...

ganbare ne.hehehe...mga sme berjalan lncar

nasha sanza said...

hai..huhu..comelnya lukis..nak tolong macam man tu? kalau nasihat,tidur yang cukup la..nanti ada eye bag pulak..sedia apa yg nak di present tu..

Lady Shana Sweet said...

huhuhu tengs... harap2 sume berjalan lancar...

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/

AMEI said...

cantek blog awak.. polo me, and i polo u back.

Lady Shana Sweet said...

Tengs AMEI.. huhu ramai g yg lagi cantek belog die.. hehehe done polo u..

NOOR FATIN said...

annyeong tu apa ek?

Lady Shana Sweet said...

annyeong tu "hi" (>,<)

Lady Shana Sweet said...

annyeong tu "hi" (>,<)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...