Friday, February 25, 2011

Dialog aku dan sisi gelapku

Shana : Arghh!! Nampaknya shana semakin MALAS nak meng'update' entry nya.... Shana.. Shana.. macam mana ko nak dapat BE kalau virus MALASinius ni asyik menyerang urat saraf ko? 


Dark Shana : HELLO??!!! Malas bukan sebarang malas ok. Malas aku malas bersebab.


Shana : Ah... Alasan! Dusta semata! Kau memang begitu. Sikit sikit ada saja alasan ko!


Dark Shana : Ala... Sikit-sikit jer pon.. Bukan banyak-banyak..


Shana : Baik ko cakap sekarang apa alasan ko tuh?


Dark Shana : Esaimen banyak sangat. Dah start nak carik tajuk tesis lagi. Bukan senang semua tu?


Shana : Yeker? Tapi aku nampak ko hari-hari ngan Harry Potter ko tu?


Dark Shana : Ala, tu sampingan jer.. Hehehehe


Shana : Oh yeah??!! Kalau macam tu aku delete folder Harry Potter 1-6 tu.


Dark Shana : Tidakkkkk!!!!!!!!!!!! Plz!!!!!!!!!!! Dont do it! Aku akan mintak pertolongan Lord Voldermort!


Shana : Khoya la mu ni!! Hahahahha


Dark Shana : AVADA KEDAVRA!!


Shana : Expelliarmus !!










to be continued....




TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Friday, February 11, 2011

Terasa seperti daun-daun mohabbatein berguguran di UPM...

Actually, video ni dah lama di upload kat Youtube.. Just time ni Shana tak start berblogging lagi.. Huhuhuhu. Time ni adalah pertandingan Akustika Interkolej di UPM. Ramai anak-anak band UPM masuk lam pertandingan. Ada yang sedap.. Ada jugak yang kurang sedap. Ada jugak buat jamming kat atas stage ni. APE KO INGAT STAGE NI BAPAK KO PUNYER?? Mana tak nya.. Mau pecah gegendang telinga Shana tau.. Tapi... diantaranya.....


Ada yang mengulit syahdu,
Mendamaikan jiwa,
Menghayun gelora,
Menyemai perasaan cinta..
Membuatkan  seolah-olah terbang di udara..
Dan.. dedaun Mohabbatein pon berguguran...
Menghitung Hari demi hari..



Tak percaya?? Meh! Meh! Tengok nih!!!


Suara di dalam video ini bukan suara I tau.. Ini suara kak minjek!!
RUGI! RUGI! RUGI!


TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Thursday, February 10, 2011

Ke'Stress'an Melanda di Jiwa

Tak boleh nak update entry dengan selalu-selalu sejak akhir-akhir ini kerana alasan-alasan ini :


Busy bercuti sakan main ice skating sampai lobam-lobam.
Busy menidurkan diri akibat cuaca yang teramat panas lena bawah kipas.
Busy menge'search' jurnal-jurnal di Google Scolar. (ada information untuk laman web carik jurnal share la..)
Busy "STUDYKAH?" untuk test.
Busy banyak-banyak lagi.. WAAAAA!!!


For those yang ada test jugak.. wish u ALL THE BEST!!



TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...