Thursday, September 29, 2011

Kepala pun otak serabut adoyy!!!

Photobucket
U olz... Shana just nak bagitau kat semua yang kepala otak ni tengah serabut sekarang.. Maka, dengan itu, Shana sangat jarang meng"update" entry.. Sebarang kesulitan amatlah dikesali. Namun begitu, Shana akan berusaha sedaya upaya untuk menghapdet entry-entry terkini yang langsung tak gojes & langsung tak feymes inih.! Yea yeah! Dikeranakan Shana menghadapi masalah yang tak lah serius sangat dengan subjek2 sekolah yang Shana amik berikutan sem yang tak lah memenatkan sangat ini, Shana berusaha jugak buat yang terbaik itu pon adooiiiiii... Arghhh!! U olz faham2 sendiri la apa yang Shana taip nih.. Hahahahhahha


Ciaaaaawwwww!!!




Bye Ho!!
http://www.emocutez.com





Thankz for reading!!(^_^)

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday (5)

Photobucket


Credit to : 
weibo.com/suju13170
sup3rjunior.com

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Ketibaan MAFIA ke UPM

Photobucket

Hahahhahha! Tajuk mau GEMPAQ!! MAFIA kunun.... Hahahha Nak tau sape MAFIA tu?? 


JENG JENG JENG!


Hahahhahahahhahaha!! Korunk gelak NAHAS!! 
Ni salah sorang nyer..

Semalam dalam lebeh kurang kol 2, Shana sampai ke ke KTDI. Erk.. terasa macam malas jer nak sambung kuliah.. Tapi... Apa-apa pun.. HIDUP HARUS DITERUSKAN!! Heheh.. Macam-macam perasaan ada.. sedeyh sebab tinggalkan family kat Swak, hepi sebab jumpa kengkawan, jumpa coursemate, and yang paling bez jumpe MAFIA-MAFIA kat floor Shana... Hahahahah.. Syok abis ar...Semalam MAFIA-MAFIA dah wat meeting gempak dah... Hohohoho habezla... Kite tengok.. Wilayah mana yang bakal kami tawan! Keh keh keh...

Mood balik kelas.. kena timpa hujan dan lencun abis dalam kelas tadi.. ERGHHH! MAU TIDO

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Friday, September 9, 2011

Aku yang BZ

Photobucket

5 Sebab musabab tak update entry sebelum ni..

1. Bz kemas umah sebab nak raya
2. Bz wat kek lapis S'wak
3. Bz ramai sedara datang raya
4. Bz beraya kat umah sedara
5. Bz menidurkan diri kepenatan

Ok sekian untuk kali ini.. Ngehehehehe
Mata dah ngantuk.. Tapi rindu kat belog.. So.. wat entry simple mimple jerk.



Gambar ini sekadar hiasan
kredit to Mr.Google

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com


Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...