Thursday, October 27, 2011

Simple template for my BESTIES (Letter version)






Dear my besties Ruby,

Ku utuskan salam sayang untuk mu Ruby. 
Sesungguhnya aku dah edit template mu.. 
Tapi aku memohon beribu kemaafan seandainya belum sempurna dengan citarasa mu Ruby.. 
Terima lah ikhlas dariku.. Hehehehehe












Actually, aku tak la reti sangat nak edit-edit template. Semuanya berpandukan sifu-sifu. (Sila rujuk sidebar aku k).  Entah tak tau kenapa, aku rasa kebosanan nak mampus sebab tak tau buat apa.. Aku bukak la blog BESTIES aku ni.. And... JUJUR ku katakan.. SERABUT hohoho I'm cruel.. Ruby, jangan marah erk.. Tapi itu hakikat.. Hahahaha Semakin CRUEL! Maaf lagi sekali yer.. Hehehe Jadi, I'm decided to make renovation kat belog kesayangan dia.. Dia suka giler pink katanya.. So.. Nah.. amik kau PINKY habeh! Hehehe.. For me.. SIMPLE IS NICE. Tak yah nak serabut2.. Kemas dan sedap di pandang mata. Belog pon tak heavy an? Heheheh Apa2 pon.. Ini la hasil karya aku yang kedua.. Selepas belog kesayangan ku ini. Hehehehe





"Belog aku plak cam serabut kan?"


TEEHEE!

http://www.emocutez.com



P/S : Maaf membahasakan diri "aku" pada kali ini..

Thankz for reading!!(^_^)

Wednesday, October 26, 2011

Header baru yang "Super Ugly" (design by me..)

Photobucket

It was a long time I dont touch up my blog design.. And.. Today.. I did it.. Yah!!
But...

ARGHHHHHH!!!


The header is SUPER UGLY
isnt it..

Ermm... No Idea.. 

Thankz for reading!!(^_^)

Wordless Wednesday (7)

Photobucket



Pic : Thanx to Mr. Google

Thankz for reading!!(^_^)

Friday, October 21, 2011

Confusing answer make me stress tahap dewa naga!!!!

Photobucket

Hello guyz.. Lame dah Shana tak update entry an? Huhuhu Ada tak yg rindu kat Shana? Hahahaha. OK! Cukup! "Aku STRESS!" Nak tau sebab apa? OK.. The situation is like this....

Masa test Principle Econ tadi, ada soalan yang membuatkan kepala hotak Shana ligat berputar-putar. Soalan tu pulak, Multiple Choice.. Mang la bile MPC punye soalan kite boleh tembak, bom, lepaskan peluru berpandu dan sebagainya, tapi kite kena ingat jugak.. kalau peluru sesat canner? Errghhhh Sape yang nak bertanggungjawab... Silap-silap boleh turun naik mahkamah! N silap-silap boleh kena hukum gantung! Betol tak? Betol an? an? an? Plz jawab betol.. Hahahah

Ok.. Berbalik ke pangkal jalan, nak dijadikan cerita, Ada la 2 jawapan yang sangat confuse yang Shana rasa macam 2 2 betul. Nak aje aku tandakan 2 2. Tpi pilihan pasangan hidup takleyh 2 2, kena 1 jer.. gile ape kawen serentak ngan 2 orang sekali. EH!! Menyimpang lagi aku nih.. Ah!!

Balik semula ke pangkal jalan.. Lepas Shana decide nak pilih salah 1 jawapan, setan yang suka menyebabkan kite was-was pulak bergayut kat telinga nih.. Dok hasut sana sini. Arghh.. Lain kali kena baca surah AN-nas untuk hilangkan was-was. Erm... Dan Shana pon hantar la paper sebab masa dah tamat...

Satu perkara yang Shana selalu buat tapi tak elok kalau selalu buat ialah cek kat nota samaada yang Shana jawab tadi beul ke salah. DAN....... Jawapan itu 

SALAH!!!

Jawapan aku confuse lagi satu tadi betul!! 
ARGH!!!!

STRESS sebab confused 2 soalan dan kedua-duanya salah..

DAMN!



Dah! Sila istiqamah ye Nurul Khasanah Marikan.





TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday (6)

Photobucket







Thankz for reading!!(^_^)

Tuesday, October 4, 2011

Kenduri kahwin kat Putrajaya bersama "Hero Remaja" mak aih!!!

Photobucket
Hehehe. What's up? Sehat? Kalian tak percayakah akan tajuk entry Shana kali ini. Ini betul betul terjadi! Percayalah.. Plz.. Plz... Kalau U olz tak nak percaya.. Shana tak nak cayunk-cayunk ngn U olz. Plzla.. Tolong la percaya...  WOKEYH!! Sudah cukup gedik utk push U olz percaya kat Shana kan? Heheheh. Actually, hari tu Shana pergi kenduri kawen kat Putrajaya. Shana tak ingat la bila.. tapi dalam minggu lepas la.. Mula-mula, salah sorang dari "Hero Remaja" ni ajak la Shana teman dia gi kenduri ni.  Pastu, Shana ajak la pulak member Shana si Ruby ni.. So, kami pun pergi bersama sorang lagi "Hero Remaja" Hahaha.. Apa punye ayat la... What ever... U olz mesti teruja kan nak tau sape "Hero Remaja" tuh..


TADAA!!!!!





~OMK!! Kamal Adli kah?? Tidak!!~


Ye.. Tepat sekali.. Memang pun tidak.. Credit kepada Fhairulnizam di atas gambar yang tertera di atas. Hohoho.. So, nak tau tak sape hero remaja yang Shana sebut-sebut dari tadi tuh? Ha.. Ni dia.. Tengok la puas-puas!!






Ada cam Hero Remaja tak? Hahahaha
Dia orang sendiri yang ngaku Hero Remaja.. Citt!



 Ini Shana & Cik Ruby erk.. 
Ni plak hape? Heroin Remaja? Hahah
"Kaw ader?"


 Ni gambar kami bersama pengatin.. 
Pengantin remaja plak erk? 
Hadoyaii..


 Yang ni plak gambar bajet nak pancung kek tu la..
Ok.. Time ni pengantin jeling dari pelamin..
"Ade aku qesah?"


 Ni kes mengidam kek ni..
Almaklumla..
Anak dalam kandungan dah 9 tahun 9 bulan 9 hari..
Oppss!!
"Jangan marah ar.."


Time keluar jer dari wedding hall tu, tetiba ternampak plak ketupat gergasi ni.. Apa lagi.. Mamat perasan hero remaja ni pon posing sakan la.. Kalau la ketupat tu ketupat betul, agak-agak berapa lama la boleh habiskan ketupat ni? Pat! Pat! Jawab!



Sempat jugak kite orang nak buat lawatan sambil belajar di sekitar Putrajaya ni kan?
Antara tempat-tempat yang kami lawat...
Ini la Istana Kehakiman!


 Rest kojap sebelum kita singgah ke masjid Besi keyh!


 View yang cantik kat depan antara Istana Kehakiman & Masjid Besi..
Tapi.. tengok cameraman jugak sebenarnya..
Kalau beliau reti tangkap gambar dengan kreatif, maka kreatif lah ia.. 
Hehehhe


 Bila dah tiba kat Masjid Besi...


 Yang ni plak cerita bila kita orang dah abis wat lawatan yer..
Apa lagi..Singgah Old Town la jawabnya..
Melayang RM20 aku..Baru nak save budget.. Tu yang sukarela gi kenduri kawen tu..
Tapi...Ermmm





Dan.. Shana tak perasan akan kewujudan gambar HUDUH ini. Tapi Shana tak kesah.. HUDUH pon HUDUH la.. Janji SEMPOI!!! 
Hahahhaha..

TEEHEE!!

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...