Sunday, January 1, 2012

Selamat Tinggal 2011.. WELCOME 2012

Photobucket

Hai korunk! Sekian lama aku tak update belog aku an?  Lepas entri pasal awek matluthfi90, aku terus sonyap.. Korunk jangan risau.. Dia tak marah aku pong.. Dia dah text aku semalam.. Hahha Itu tipu. BTW, sape yang mengaku dia awek matluthfi90, aku nak bagitau yang korunk memang


GOJESSSSSSS HABISSSS!!


Ala.. Ilex la.. Mana la tau impian menjadi kenyataan kan.. Kot kot matluthfi90 TERbaca entri aku.. TERtengok komeng korunk & TERgerak hati untuk bukak belog korunk dan TER TER TER yang seterusnya.. Hihihihi 


Tapi.. Aku nak MINTAK MAAF sebab masih belum sempat untuk membalas kunjungan kalian.. Bukan hape.. Sejak dua menjak ni, aku tersangatlah busy.  Hehehe Miting sana... miting sini.. Dating sana.. Dating sini.. Oppss! Maaf. Dating itu bukan aku. Hehehe. Tapi asalkan korunk tinggalkan link or komen kat entri.. InsyaAllah.. aku pasti akan lawat korunk balik. Yang aku belom polo.. InsyaAllah aku akan polo k.. hehehe

Korunk sumer apa cer? Tahun baru! Azam barukan? Ada tak sesapa yang berazam untuk penuhkan azam tahun 2011 yang tak penuh lagi? Aku ucapkan gud luck pada korunk. Walaupun azam tu korunk dah buat bertahun-tahun lepas yang penting.. kita kena capai azam tu! 

YEYEAHH!!!

Entri kali ni takderk gambar atau sebagainya. Entri bergambar.. Tunggu next entri.

Sebab aku berada dalam keadaan yang tak stabil di mana aku baru lepas kena simbah dengan air satu baldi.

ASAMDOL betol!

Ini sumer RUBY punye angkara!

O.. Mentang2 ko dah basah kena simbah, ko kenakan aku pulak?

Apa-apa pun Ruby, aku doakan semoga segala impian ko tercapai.. Amiiinnn..
Semoga panjang umur, murah rezeki, cepat kaya.. cepat kawen..

HAPPY BIRTHDAY!!

Untung laaaaaa birthday 1 aribulan 1

Kepada korunk.. Aku doakan semoga korunk pun dapat mencapai azam tahun baru.

Azam aku??? 

Erm.. Apa erk?

Apa erk?

Apa erk??

Azam aku..

AKU NAK PERGI KOREA!!!!! 

Nami Island Doe.. Winter Sonata!!

DUSH DUSH DUSH!

Okeyh! Berangan!


TEE HEE


Nota Kaki : Tak puas hati betol OTAI FLOOR tak basah.. Takpe Kak Nad.. Tak per... Hohohohoh

Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

aReLaN said...

wow...hepi bday n hepi new year my lady shana.hehehe :p
jom pegi korea.time pegi dlu,xpuas jalan.wuuuu

EZAN IDMA said...

smoga tercapai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...