Thursday, October 25, 2012

Ekpresi kan dirimu espresso!!

Photobucket
Assalamualaikum.. Salam ukhwah.. Hye readers! Erm.. Actually aku dah lama tak berbloggin.. well korang tengok la sendiri entry aku before ni bulan berapa.. Lepas tu terus sonyap takder kabar berita.. Lagipun sape jer la yang dok suka baca entry aku kan.. Kalau ada yang baca tu mesti saje nak STALK aku yang comeyl ni kan? Hihihihi.. Well, setelah berubah ke arah yang lebih baik sikit dari sebelum ni.. aku rasa lebih selesa.. Tapi aku still macam dulu lagi, Shana yang dulu, Nurul yang dulu, gila macam dulu jugak.. takderk yang berubah.. Cuma dulu, aku rajin taip entry..Sekarang.. dah bnyak kekangan.. Hermh... (mengeluh!!)


Ketahuilah.. Lee Hongki sangat comel.. What? Tak kenal sape dia? Nie.. yang kat atas nie.. Yang muka dia terpampang sana sini kat dalam blog nie. Aku tak memuja dia dan tak pernah membuat pemujaan ke atas nya.. Itu syirik!! Aku hanya suka tengok dia.. tu jer.. (^_^)


Ok, berbalik kembali ke pangkal lorong.. Bukan apa aku jarang taip entry.. Setelah 4 tahun bergelar student UPM, finally, tanggal 13 OKTOBER 2012, aku bergelar graduan UPM!! Alhamdulillah, syukur ke hadrat illahi kerana segalanya berjalan dengan lancar. Walaupun tak mudah untuk aku menghabiskan 4 tahun kebelakangan ni, berbagai-bagai dugaan dan cabaran yang aku hadapi, akhirnya... Berjaya jugak aku belajar sampai ke tingkat 1 menara gading.. Hihihi Ada banyak tingkat lagi.. Nak capai tingkat teratas kena banyak sabar.. Nak naik lif takder.. So kena usaha sendiri panjat tangga.. Ok metafora terlalu tinggi. Pasti ada yang tak fahamkan. 


Sila abaikan...


 
Grrrr... Aku ni suka betul membosankan korang kan? Erm.. antara sebab sebab aku jarang update entry aku .........
1. Aku bz wat FYP..
2. Bz uruskan praktikal..
3. Bz ngan student aku (well, sifoo la katakan..)
4. Kat umah takder coverage wifi
so..
5. susah nak online
sebab..
6. Takderk broadband...
tambah lagi..
7. Honggi aku masuk wad!! Pastu nazak! dan.. OMG! Honggi tu lappy kesayangan aku.

Bila aku tanye dr tu,  dia kata  kena tukar motherboard.. OMG sekali lagi.. If aku tukar, kos nya sekitar RM500. N Honggi hanya bertahan selama 1 jam jerk.. Erm.. akhirnya.. Bye bye Honggi.. Aku mencari teman baru.. Dan Honggi sentiasa berada di hati ku, di sisiku.. Diam tak ber"on"...Satu hari, aku akan repair ko Honggi, sebab aku sayang kat ko.. Tapi bukan sekarang.. Hihi sebab takdak fulussss lagi..
Dek di sebabkan faktor-faktor yang dinyatakan di atas aku jarang on9, jarang la nak taip entry... Sedeyhkan.. 



ARGHHHHHH!!


Pedulikan semuanya... Now. thankz to uncle Celcom sebab dengan subscribe RM18 seminggu, aku boleh online! Lagipun, modem kan ada.. Just cocok jer la.. Hihihi Walaupun agak expensive, apa boleyh buat.. uncle celcom banyak berbakti untuk aku.. Walaupun ada pilihan lain yang lebih cheap cheap.. Tapi aku tetap setia ngan uncle Celcom.. So.. bila aku takder duit.. aku tak online la.. Hahaha.. Hihihihihi Tapi aku  takleyh la nak taip entri hari2.. 2 minggu sekali kot.. Oh.. masalahnya hampir sama seperti dulu.. Tapi aku tak kesah... Sebab.. When I have somethin to share.. I'll share it.. Kalau takderk.. so.. Takderk lah.. Takpayah lah nak perah otak nak taip entry pasal apa kan? Lagipun.. akukan blogger syok sendiri.. Sape jerla yang sudi follow up entry aku an.. Pedasss.. Pedasss.. Pedassss..Hukhukhuk.. To my followers, thankz sebab sudi follow aku.. Love u all..




HIHIHIHIHI


Aku tak tau apa kaitan tajuk entry ni dengan pengisian entry yang aku taip.. Erm.. maybe sebab aku terjumpa gambar Lee Hongki kat dalam Tumblr seseorang.. Terus aku copy masuk lam entry.. Hihihi (Aku yang jahat..) Nampak expression dia yang cute cute KIIUUUTT sangat dalam MV I wish.. Aku pun nak ajer masukkan lam entry.. sebab tu la aku rasa tajuknya "ekspresi" kot.. Tapi.. erm  menatang espresso tu plak??

*

*

*

*

*

*


 Tu dia!!!!! Takder kaitan dengan yang hidup atau yang mati.. 




Akhir kata..
SALAM AIDIL ADHA!

TEEHEE

Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

kura said...

model lain, cerita lain. amboi.. :P

Lady Shana Sweet said...

@kura hahaha.. tu la pasal.. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...