Saturday, October 26, 2013

Sekian lama menyepi, entri pon ntah papa..

Photobucket
Assalamualaikum.. Salam sejahtera... 


Puih puih puih.. Banyak habuk... Mak aih... Sawang sana sini.. erm.. Sesawang.. Sesawang.. Nampak sangat lama gila Nurul tak update blog an? Rindu ngan blog usang pinky winky Nurul neyh Well.. walaupun usang, tetap kukuh dan utuh ok.. Hahaha Seutuh cintaku padamu.. Pergh.. Ayat... 

Hai korunk sumer? Apa cer sekarang? Ada lagi tak yang still menunggu-nunggu kehadiran Nurul? Hihihi Nurul rasa, Nurul hanya syok sendiri.. Takdak pun yang sudi menanti Nurul membuat coretan hati yang terkadang hentah hape-hape hentah. Huhuhu. 

Mang lama dah Nurul tak update belog.. Bayangkan.. last update 23 Februari 2013.. Cerita pasal 

APAPUN YANG BERLAKU, HIDUP MESTI DITERUSKAN!!

YEEHAA!!!

AJA AJA FIGHTING!

ALLAHU AKBAR!!

ok ok... Bertenang.. bertenang.. bertendang... erkk!! Bertendang??? Hehehe

Sekarang ni Nurul rasa bersyukur yang teramat sangat sebab semuanya berjalan mengikut aturan yang maha Esa. Alhamdulillah. Nurul sekarang dah bertugas sebagai seorang tenaga pengajar @ Pensyarah di Kolej Vokasional Betong, Sarawak. Kolej sangat. Kellass kaw Jah! Pensyarah SANGAT! Banyak ilmu dan pengalaman baru yang happening. Bermula dari hari mendaftar sampaila sekarang. Mang tak dan la I nak story morry kat U olz dalam satu entry jer an? Dah la Nurul dah semakin jarang update sekarang.

 

So... U olz... nak dijadikan cerita, pejam celik dah dekat nak 8 bulan Nurul bertugas sebagai pendidik. Cewahhhh! Ayat tak leh blah an? Huhuhu. Pensyarah kat sini semuanya GOJES DAN OHSEM ok.. Dan yang paling penting, mestila cantik tertarik kaw memang DABOM! Tak percaya? 


Ni... Nak tunjuk action sikit ek... Hihihihihihihi

Hambek kaw.. U Have?



Kan dah kata, pensyarah kat sini mang cun habeslah.. Hihihi..

Ok.. Mode kemalasan kembali aktif. Graf "kemengantukkan" (sah sah kena marah ngan Kak Wan merangkap cikgu BM gojes kat sekolah aku) semakin meningkat. Berpaling ke kanan, nampak housemate terbaring lena. Jiwa ku meronta-ronta. Oh tidak.. Hembusan angin kipas menerpa ke wajah. Membuatkan mata kian terpejam. Tanpa sedar, jejari ku menari dengan sendiri atas keyboard. <-- Ini tipu. PERSONAFIKASI TERLAMPAU.. Bukan retiss jer yang terlampau wokeyh..

Oppps!! Nurul kembali membebel ntah pape. Sebelum panjang berjela dan korunk pun kian keponingan..
Last but not least..
Paniatia Pendidikan Moral KV Betong.
Jejaka tak berapa nak tampan kat tengah tu adalah musuh ketat saya ok..
Sekian!




TEEHEE

Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Credit kepada Cikgu Franli di atas setiap gambor yang tertera dalam entry ini... 
-Albinus Photography-


Psstt!Lama bebeno dah tak update nih. Ayat tonggang langgang.. Lepas ni Nurul update selalu k.. Hihi..





Thankz for reading!!(^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...