Wednesday, October 29, 2014

Aku yang ntah apa-apa

Photobucket
Assalamualaikum..

Sekian lamanya aku tak update belog.  Terasa rindu untuk ber"blogging".  Last entry Nurul, Nurul kata nak update selalu.. Tapi malangnya.. Wa Cakap Tarak Serupa Bikin Ma...

And Im really sorry.. 

So.. pada kali ni.. Nurul tak berani janji nak update belog selalu. Hihihi. [HADE KER YANG TUNGGU AKU UPDATE BLOG?] Tapi inshaa Allah, kalau ada kelapangan Nurul akan update. Bukan untuk sesiapa, tapi untuk diri sendiri jugak. Yela, ada kepuasan sebebarnya. Kalau nak story mory kat FB cam panjang sangat nak menaipkan. Bo, better buat entry sendiri, baca sendiri, syok sendiri.. Heheheh. BTW. Setakat ni dulu yang nak di update kan. Inshaa Allah nanti update lagi. Sebab Nurul ada banyak kenangan yang nak disematkan dalam entry ni.

Fihifzillah..
Bubbye!!!


Cer teka.. Wich one is me.. Hehehe





Thankz for reading!!(^_^)

2 comments:

Time Traveller said...

huhuhu.. biasa lah... berblog ni kadang2 ada angin turun naik nyer.. kalau tgh rajin bukan main lagi.. kalau tgh malas aduh susdah bebenor..

*kita pun dah lama tak update.. baru je update blog minggu ni hahaha :P

Lady Shana Sweet said...

@Time Traveller hehehe.. tu la pasal.. pasal tu la.. kekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...