Friday, October 31, 2014

About 13 Jun


♥ Asslamualaikum 


Tentang 13 Jun. Apa yang Nurul nak share ngan korang pasal 13 Jun ni erk? 

Hadirin hadirat sekalian, {Pom pom pom pom pommmmmm! <<Bunyi trumpet>>}

Adalah di umumkan.. 

Pada 13 JUN 1988 merupakan hari kelahiran Puteri Raja Negara Indera Kuku Bima Puteri Nurul Khasanah binti Raden Marikan @ Wak Tono. Akekeke.. Perasan nak jadi princess. Tapi diri ini sememangya PRINCESS di hati ayahanda beta yang tercinta.

Dan sebenarnya.. Nurul buat entry ni sajer je nak ceghita pasal tarikh special ni. Kenapa special? Yer!! Kenapa? Y? Y? Y? Rileks... Dan pada tarikh ini juga.. tarikh yang sama.. tahun yang berbeza.. Diri ini telah bertukar status dari PUTERI menjadi PERMAISURI.. 

Pada 13 Jun 2014.. alhamdulillah.. Nurul telah sah menjadi isteri kepada En. Suami.. Syukur sangat sebab sekian banyak dugaan yang telah diharungi, akhirnya, kami ditemukan dalam sebuah ikatan yang suci.. Cewahh..  Ok. Malas nak berjiwangan.. Moh kite berkenalan dengan beliau En. Suami.











TADAA!!!






Inilah ARJUNA BETA

Merupakan Putera Raja Negara Indera Ngeri Sakti.  Berjiran dengan kerajaan negara beta. Kekehkeh.. 



Sebenarnya nak upload banyak-banyak gambar ni, tapi line internet sekolah lambat la pulokkk. So.. Takpe. Gambar-gambar yang lain akan menyusul kemudian. Hihi. Setakat ini dulu lah ye.. Ada kerja nak settlekan ni.. Selamat maju jaya!!





Photobucket

Thankz for reading!!(^_^)

Wednesday, October 29, 2014

Aku yang ntah apa-apa

Photobucket
Assalamualaikum..

Sekian lamanya aku tak update belog.  Terasa rindu untuk ber"blogging".  Last entry Nurul, Nurul kata nak update selalu.. Tapi malangnya.. Wa Cakap Tarak Serupa Bikin Ma...

And Im really sorry.. 

So.. pada kali ni.. Nurul tak berani janji nak update belog selalu. Hihihi. [HADE KER YANG TUNGGU AKU UPDATE BLOG?] Tapi inshaa Allah, kalau ada kelapangan Nurul akan update. Bukan untuk sesiapa, tapi untuk diri sendiri jugak. Yela, ada kepuasan sebebarnya. Kalau nak story mory kat FB cam panjang sangat nak menaipkan. Bo, better buat entry sendiri, baca sendiri, syok sendiri.. Heheheh. BTW. Setakat ni dulu yang nak di update kan. Inshaa Allah nanti update lagi. Sebab Nurul ada banyak kenangan yang nak disematkan dalam entry ni.

Fihifzillah..
Bubbye!!!


Cer teka.. Wich one is me.. Hehehe





Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...