:: About Me More ::


Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia... Meh sini... aku nak ceghite sikit kat korunk pasal diri aku.. Nama penuh aku NURUL KHASANAH MARIKAN. Pakcik Marikan dan makcik Sabariah bagi aku nama sedapkan? Hehehe Tapi member2 aku suke memusnahkan nama aku.. Ye la.. Ada yang panggil No'ol, O'ol.. Haha bile dah masuk UPM, lagi banyak nama.. Loop la.. Senah.. la.. paling takleyh blah SONAH? Mak kau.. Kelass nama tu.

Aku berasal dari Sarikei, Sarawak.. Mesti tak ramai yang tau tempat ni kan? Dan ada jugak yang kempius ngan SARIKIN.. Ello... Itu sempadan Sarawak ngan Kalimantan ok.. Mang banyak la barang2 murah yang korunk leyh dapat kat situ.. Tapi.. SITU BUKAN TEMPAT ASAL AKU.

Dilahirkan oleh ibu tersayang pada 13 JUN 1988 berzodiak GEMINI. Hahha Tarikh Islam plak aku lupe.. Aku ada 2 orang adik beradik.. Aku yang sulung, dan adik lelaki kesayanganku.. Kami memang rapat giler.. Dan aku sayang die DAMN much!! 

Ini jer la sedikit sebanyak tentang aku.. dan if korunk berminat dengan lebeh mendalam untuk mengenali diri ini, sila keep in touch selalu.. Hehehe.. 


Kepada yang ingin mengenali diri INI lebih lanjut.. Aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih...

NICE TO MEET YOU!!!




 Klik di SINI (biodata simple mimple bukan dimple)
 Di SINI jugak!! (soalan bout me yg aku jawap ntah hape2)
 Yang INI juga ye.. (25 things about me)
 Mereka yang aku sayang ada di SINI 



Thankz for reading!!(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...