Sunday, August 21, 2011

"About me" contest by Aisyah


Photobucket
Setelah sekian lama tak join contest, kali ni Shana amat tertarik untuk join contest dari "Cek Aisyah" kite nih.. Huhuhu. Contest nya simple jer.. Tak perlu la U olz nak buat researh ke hape untuk join contest nih. Just be as creative as U can... & the important thing is just be U'r self sebab contest ni berkaitan dengan diri U olz sendiri!! (>,^) So.. If u olz nak tahu lebih lanjoowtt.. Meh meh klik banner kat bawah ni keyh!



Let me intoduce m'self. My real name is Nurul Khasanah binti Marikan. Nape "Shana"? Sebab di amik dari word Khasanah(Hasanah) yang bermaksud kebaikan... hehehe Sebenarnya member kat kolej suka paggil Shana "Senah". OMK nama yang memang classic gila... So.. Dari situ tercetusnya idea "Shana" ni...Nampak cam glamour banyak.. Hahahaha! Gelak kurengz sopan) Ok.. selebihnya tentang diri Shana adalah seperti berikut :

 dilahirkan pada 13 Jun 19?? (kantoi..),
 anak sulung dari 2 orang adik beradik,
 asal dari SERAWAK (urang Serawak nya kowh..!),
 berdarah campuran Jawa ~bapak Jawa~,
 tak kawen agi,

 berangan nak kawen ngan Kim Heechul (Super Junior's member),
 suka on9 sampai tak hengat dunia,
 suka sangat pink colour,
 suka benda yang comel-comel,
 Ramlee Awang Mushid is my favaourite writer,

 Suka nyakat adik laki,
 Suka kebas baju mama & adek (ngeee)
 Suka senyum sorang-sorang,
 Strees tak tentu pasal,
 Kawan-kawan suka cop I sengal.. (tak tau nape..),

 Ada HP bernama Honggi ( Spesies LG),
 Ada laptop nama Heenim (Spesies Compaq),
 Tak leyh tido ngan lampu yang menyala,
 Bila letih leh tido kat mana-mana(tidak termasuk toilet),
 Menggila ngan insan bernama Fatt (m'besty!!)

 Suka tangkap gambar,
 Perasan diri cantek cam model (padahal tak la cantek mana pon),
 Sorang yang cute !! (hahaha ini perasan)
 Wat kerja last minute,
 BENCI KEJAHATAN!!

Itu lah dia beberapa perkara tentang diri Shana. Kalau nak tau dengan lebih lanjut, u olz kena la klik kat tab "About Me More" yang kat atas erk. Itu pon if u olz rajin nak bukak link-link yang berkaitan ngan diri Shana.. BTW ni salah satu link yang juga menceritakan 25 perkara tentang diri Shana . --> KLIK<-- kalau rajin sila la klik, tapi kalau kurang rajin, sila abaikan.. Hehehehe

Ok, last but not least thankz sekali lagi kepada penganjur contest ni sebab because of u Shana dapat 'kenal' dengan blogger lain yang join contest nih.. Gamsahabnida!!! (^_^)


pssstttt yang comel (haruss!), kurus, kemetot ini lah saya....







TEEHEE!!
Bye Ho!!
http://www.emocutez.com

Thankz for reading!!(^_^)

3 comments:

aisya said...

hi dear. thx join. huhu ~ tp link xtgl kt entry i ea? huehe ~ tkot nti sy terlepas pndg :) weee ~ gudluck!

aisya said...

hahaxx. xpe, sy x strict sgt. accepted ! gud luck :D

Lynn said...

Gudluck..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...