Thursday, February 9, 2012

BALAS LAH YE (update version)

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Hye korunk? What's up? Ok.. Sila dongak kepala anda dan lihat apa yang ada di atas. Hehehe. 


"BALAS LAH YE"

Ada apa dengan quote di atas?

Aku tak reti nak ceritakan dengan korunk dari A sampai Z.. TETAPI!! Pernah kah anda texting dengan kawan, member, mahupun BF atau GF atau tunang, atau husband, atau wife anda, atau scandal anda, tapi depa tak balas text(sms) anda? Tiba-tiba menghilang! Macam chipsmore. Kojap ada, kojap tadak! Haiyoook.. Buat kite tertunggu-tunggu je text dia.  Sometime boleh risau tau. Kot kot dia tengah usha mamat/awek lain ke, kena culik alien ke, eksiden naik beskal ke.. merajuk secara tetiba ke.. Macam-macam yang kita akan predict!! Ok.. Ini hanya intro.. Isi yang ingin di sampaikan adalah...




dan jugak yang ini...



Kepada Sidi Meru
Saya sangat teruja untuk berkenalan dengan Abg Sidi.. Hihihi 
Saya mintak maaf kerana meng'print screen'kan FB abg sidi sebagai contoh yang TERBAIK untuk suruh orang balas komen atau text yang orang tak balas-balas.. 

OK!!! SEKARANG SILA KIRA BERAPA BANYAK PERKATAAN " BALAS LAH YE " DALAM ENTRY AKU KALI NI!! 

TEEHEE!!

Update: Ramai yang tanye dikan tu apa? loghat mana? S'wak ke? Erm.. Sebenarnya, mula2 aku pon tak tau dikan tu apa.. Tapi.. bila aku dan otai (Kak Nad) kaji.. Dikan tu = "dekat"... Entah macam mana Sidi Meru tu punya bahasa... Hihihihi


Thankz for reading!!(^_^)

22 comments:

yad'z said...

orang srawak kah? tak paham lah sidi tu cakap ape..heheh.. dikan tu ape ek?

Lady Shana Sweet said...

@yad'z yup.. s'wak.. Dikan tu dia nak cakap "dekat".. ntah canner tah dikan.. datang mana perkataan tu.. hahaah

Zakaria's daughter said...

haha :D
dulu dulu masa dajah empat lime dan enam , selalu main surat .
setiap sentence mestii bg warning;

" BALAS !! "

nuruashia said...

npe sy mcm xphm ehhh???
loghat mne ni??
huhuu

Mr.Clive said...

awak!awak!
awak jual herbalife ke?
nak order boleh?
yg F1 nyer.get bck to me eh...

ehh jap jap,terbace kat atas...org swak ke?

y'abi...sik tauklah tek.senang gik mok nego!hahaha XD

aReLaN said...

hahahah...tak paham sarawak.nak ajar bahasa jepun pon tak tau nak ajar apa.lady shana nak belajar apa dulu ek??? :p

Eyeme said...

haha..terbaek..mmg hangin kalau kita text benda2 yg urgent harini, tapi sok mlm baru la depa reply..ada gak aku tiru sidi meru ni..hehehe

Woofer Storm said...

balas la ye..jgn tak blas..adehhh

slmt mlm^^

naduta said...

haha,sidi meru buat kita gelak sampai nangis!

naduta said...

haahaa!!!
sidi meru buat kita gelak sampai menangis!

H.J said...

dikan???dekat?haha,,balas ye..

littledolphin said...

konklusinya:haruslah balas!

tapi kalau tak da topup macam mana nak balas SMS? T.T

yad'z said...

owhhh.. baru tau.. hehehe.. memang sangat peliks bahase tuh. hehehe.. =P

O CIKTEDDY said...

erk,mmg x pham pon mase bace td..haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dikan, dekat.. new info :D

balas~

アヌムちゃん said...

apesal org2 tu reply camtu.huhu

アヌムちゃん said...

apesal org2 tu reply camtu.huhu

Natasya Naslin said...

hye gorgeous =)

hmm.. ur entry. pernah je,, baru td. u've read my entry td kan -_-"
huhu

..cik gugu.. said...

bls komen kt cni ~

haha . pening pale tgk ahasa tu -.-

chemay said...

balas jangan tak balasss
hehe

sea_lavender said...

hehe srawak la ek~~

J.Syazwana said...

dikan = dekat?
banyak nye beza.
kikikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...